Ange ditt sökord

Annons:

Smärtor i kroppen

Jag har smärtor i axlar,överarmar och armbågar,fingrar som svullnar vid kyla och sticknigar,ont i knäna,vader och fotleder. Är 165 väger 75 kilo lite högtblodtryck,smärtorna kommer främst vid låg eller högtryck, Det kommer när som helst och inte någon speciell situation men gör att jag har svårt att planera några aktiveteter. Vad ska jag göra?

Meta

Har man de här besvären och möjligen någon medicinering för blodtrycket, måste man berätta detta för behandlande läkare, då vissa mediciner kan ge led- och muskelvärk. Här är det också av värde att se på basala blodprover för att utesluta att det inte smugit sig på en muskelreumatisk inflammation, vilken man kan behandla på ett bra sätt.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Redaktionen
Publicerad: 11 februari, 2010

Liknande frågor

Kosttillskott för att inte bli sjuk?

Inför våren och sommaren vill jag gärna komma i form ordentligt. Jag tränar mycket men tvingas ofta pausa då jag lätt blir förkyld i korta perioder. Har du något tips på hur jag klan boosta min träning så jag slipper ta dessa pauser? Borde jag ta något typ av kosttillskott?

Rörelseapparaten

Ont i nacke och rygg av stillasittande jobb

Jag har ett väldigt stillasittande jobb och känner ofta av smärta i nacke och rygg. Jag upplever att det blir värre under vinterhalvåret, kanske för att man spänner sig mer i kylan? Vad kan jag göra för att inte ha så ont?

Rörelseapparaten

Tips för ömma fötter?

Jag har börjat jobba i en butik och går därför extremt mycket om dagarna. Trots bra skor har jag väldigt ont i fötterna när jag kommer hem på kvällarna. Har du något bra tips på vad som kan hjälpa ömma fötter?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: