Ange ditt sökord

Annons:

Smärta och rött märke under foten

Jag fick en fruktanvärd smärta under hålfoten och haltade. Sen fick jag ett rött märke under foten. Eftersom jag är 60 år trodde jag att jag fått en propp under foten. Var till sjukhuset men därsa de att jag förmodligen fått in ett hårstrå. Känns lite bättre nu men jag undrar vad händer sen och var tar det vägen? Syns inget hårstrå under foten.

CH

Kan ju också ha varit en liten bristning i hålfoten. Har det nu blivit bättre skall man ju bara avvakta och se om det kommer tillbaka. Skulle det vara ett hårstrå eller möjligen något annat främmande föremål, lär det visa sig på platsen för det onda. Inga besvär ingen ytterligare åtgärd.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Liknande frågor

Alternativb

Vad är polyartros?

Har fått diagnosen Polyartros, ospecificerad. Vad är det och hur behandlas det?

Hud & Hår

Mina fingrar domnar när det är kallt

Under en lång period nu domnar mina fingertoppar så fort det blir lite kallt ute eller när jag rör kallt vatten och domningarna håller i flera minuter.

Rörelseapparaten

Varför linda en stukad fot?

Varför måste man linda en stukad fot, vad gör det för nytta?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: