Ange ditt sökord

Annons:

Smärta i högra låret

Hej!

Jag är en 24 årig kille som haft ont i högra låret i nästan 5 år nu. Förr kom smärtan bara då och då, i små doser och försvann efter ett tag. Idag kommer den på morgonen, starkare än någonsin och håller i sig tills jag somnar. Det är nästan en ilande, brännande smärta på framsida lår. Jag har börjat massera hårt på punkten där det gör ont och det släppte, men nu har smärtan istället blivit starkare och spridit sig uppåt bäckenbenet. Ska jag fortsätta massera? det verkar ju ha blivit värre sen dess. Är det nervsmärtor? Mycket stillasittande?

Jag är orolig över vad det kan bero på, jag tror inte att det är Restless Legs av det jag har läst här, för jag har inga sömnproblem, utöver att det gör ont i låret så jag har svårt att somna in, men efter det sover jag lugnt.

Vore otroligt tacksam för lite svar! Aini (Man, 24år)

Har man haft besvär i fem års tid och besvären tilltar bör man ju från läkarhåll undersöka detta. Jag tror heller inte att det rör sig om restless legs. Det är viktigt att undersöka både musklerna på lårets framsida samt att även kontrollera nervfunktionen i huden och i muskeln.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Liknande frågor

Alternativb

Vad är polyartros?

Har fått diagnosen Polyartros, ospecificerad. Vad är det och hur behandlas det?

Hud & Hår

Mina fingrar domnar när det är kallt

Under en lång period nu domnar mina fingertoppar så fort det blir lite kallt ute eller när jag rör kallt vatten och domningarna håller i flera minuter.

Rörelseapparaten

Varför linda en stukad fot?

Varför måste man linda en stukad fot, vad gör det för nytta?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: