Ange ditt sökord

Annons:

Sleeve Gastrectomi i Sverige?

Hej ! Jag har ett BMI på 38, har svårt att gå pga, smärtor i knän och fotleder. Jag funderar nu på en operation, Sleeve Gastrectomi. Vet ni något svenskt sjukhus som utför den ? Jag vet att man kan få gjort den privat men tyvärr har jag inte dom 100 000:- som det kostar. Mvh, "Knubbelina", 46 år

Med ett BMI på 38 har man en avancerad övervikt! Börjar det nu på att bli problem av beskriven art bör du ta kontakt med den allmänna sjukvården för att se om du inte skulle kunna kvalificera dig för en åtgärd här om man har prövat andra bantningsmetoder tidigare.

Annons:
Anders Halvarsson
Allmänmedicin
Publicerad: 12 december, 2011

Fler frågor

Hud & Hår

Hur undviker jag fästingbett?

Förra året köpte vi sommarhus och vi upplever att vi har en hel del fästingar i området. Vi är TBE-vaccinerade men det löser ju inte betten. Min fråga är därför – hur undviker vi bäst att få bett?

Hud & Hår

Hur hög SPF behöver jag ha?

Hur hög SPF bör man använda för att garantera att man är skyddad hela sommaren?

Hud & Hår

Är det skadligt med fotmask?

Jag skulle vilja använda en exfolierande fotmask för mina torra fötter så de är lena och fina lagom till sommaren. Jag har dock läst recensioner som menar att det skadar fötterna i längden, är detta sant? Vad skulle jag i så fall kunna använda istället?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: