Ange ditt sökord

Annons:

Sleeve Gastrectomi i Sverige?

Hej ! Jag har ett BMI på 38, har svårt att gå pga, smärtor i knän och fotleder. Jag funderar nu på en operation, Sleeve Gastrectomi. Vet ni något svenskt sjukhus som utför den ? Jag vet att man kan få gjort den privat men tyvärr har jag inte dom 100 000:- som det kostar. Mvh, "Knubbelina", 46 år

Med ett BMI på 38 har man en avancerad övervikt! Börjar det nu på att bli problem av beskriven art bör du ta kontakt med den allmänna sjukvården för att se om du inte skulle kunna kvalificera dig för en åtgärd här om man har prövat andra bantningsmetoder tidigare.

Annons:
Anders Halvarsson
Allmänmedicin
Publicerad: 12 december, 2011

Fler frågor

Hjärnan & Nerver

Har jag huvudvärk eller migrän?

Jag lider ofta av huvudvärk och jag börjar misstänka att det även ibland handlar om migrän. Det hjälper inte att ta paracetamol som jag annars alltid brukar göra. Hur vet jag om det är huvudvärk eller migrän jag har, och hur kan jag mest effektivt lindra det? Finns det något receptfritt?

Ögon & Öron

Tips vid mycket öronvax

Jag är lite kluven när det kommer till det här med att topsa öronen. Man har ju hört det ena och det andra om hur farligt det är att stoppa in bomullstoppar i hörselgången, men jag har så mycket vax och var för inte så länge sedan inne på vårdcentralen för att spola bort en vaxpropp. Har du några tips på vad jag kan använda för att förebygga uppkomsten av vaxpropp.

Kvinnans hälsa

Östrogen till äldre kvinnor

Varför rekommenderar inte läkare att man ska äta östrogen när man är ca 70 år? Vad gör man när man har extrema svettningar? Jag har ätit östrogen mellan 50- och 60-årsåldern.

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons:

Vi skänker 2 kr till Cancerfonden för varje ny prenumerant!

Gratis nyhetsbrev – få senaste hälsonyheterna från DOKTORN.com direkt i din inkorg.