Ange ditt sökord

Annons:

Sexuella fantasier

Jag har en fråga om sexuella fantasier. Jag fantiserar ganska ofta både när jag onanerar och annars. Min fantasi handlar om att jag är tillsammans med ett par och jag står i centrum för deras uppmärk-samhet. Kvinnan i paret och jag gör det skönt för varandra medan mannen ser på. Borde jag prata med min man om min fantasi och kanske dela den med honom. Kvinna, 44 år 

Din fantasi är inte ovanlig. Sexuella fantasier är en viktig del av människor sexliv och är en viktig källa till njutning och tillfredsställelse i sexlivet. De fyller en viktig funktion att göra en tänd och upphetsad. Ibland bör man inte berätta om sina privata fantasier då en partner kan ta illa upp eller känna sig svartsjuk på att det finns andra i ens fantasi. Vid andra tillfällen kan det vara extra upp-hetsande att fantisera tillsammans och kanske rollspela utifrån fantasin. Ibland önskar personer att iscensätta sin fantasi i verkliga livet och då behöver man absolut prata med varandra då detta är en helt annan sak i det verkliga livet än i fantasin och båda måste få möjlighet att prata om önskningar och farhågor. Svaret på din fråga beror på varför du känner att du vill dela din fantasi med din make.

Annons:

Den här frågan handlar om:

RFSU
Sex och samliv
Publicerad: 25 juli, 2016

Liknande frågor

Sex & Samliv

Blåsa vid analöppningen

Hej! Jag har fått en rund och slät blåsa precis vid analöppningen som är ungefär 0,4 mm i diameter. Den är mörk till färgen, nästan blålila.

Sex & Samliv

Känner knölar i samband med onani?

När jag onanerar blir det knöligt på undersidan möjligen lite på baksidan av testiklarna. När jag inte onanerar eller är klar lägger sig "svullnaden" och man känner inte att de varit där utan kan endast känna strängar om man känner noga. Som om sädesledare på undersidan fylls med spermier eller liknande för att sen försvinna känns de som. Absolut ingen smärta eller liknande men undrande för jag har inte uppmärksammat det förrän 2 - 3 månader sen och hittar absolut inget på internet.

Infektioner & Vacciner

Kan munherpes även ge könsherpes?

Hej Jag har nyligen blivit diagnostiserad med hsv-2 (könsherpes), har inte mod att berätta det för killen som jag misstänker är den som smittat mig. Vet att han har munherpes (får utbrott). Kan det vara så att han även har könsherpes men bara får utbrott av sin munherpes? Kan tillägga att jag har hsv-1 (munherpes) också. Tacksam för ett svar ... vet inte hur jag ska handskas med detta. /Amy, 36

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: