Ange ditt sökord

Annons:

Sex utomhus

Hej! Min kille och jag fantiserar om att ha sex utomhus men jag är lite nervös att vi gör något olagligt, får man ha sex utomhus? Martina, 28 år

Ni är långt ifrån ensamma och många tycker att sex utomhus är lite extra upphetsande. Om ni an-vänder sunt förnuft, drar er undan och inte stör någon annan så kan ni med största sannolikhet ha en skön och spännande stund utomhus. 

Huruvida det blir ett brott eller inte kan sägas ligga i en eventuell betraktares ögon. Om någon får syn på er och förargas över detta kan det bli fråga om förargelseväckande beteende eller möjligen sexuellt ofredande. Om ni gör det diskret, lite gömt bakom ett buskage eller liknande på en plats som inte befolkas av många människor är det troligen ingen fara och skulle möjligtvis kunna blir sexuellt ofredande om någon kommer på er men om ni däremot har sex dagtid på stadens torg i av-sikt att bli uppmärksammade så kan det bli fråga om sexuellt ofredande vilket jag antar inte var frå-gan. 

 
Annons:

Den här frågan handlar om:

RFSU
Sex och samliv
Publicerad: 8 juli, 2016

Liknande frågor

Hud & Hår

Blåsa vid analöppningen

Hej! Jag har fått en rund och slät blåsa precis vid analöppningen som är ungefär 0,4 mm i diameter. Den är mörk till färgen, nästan blålila.

Sex & Samliv

Känner knölar i samband med onani?

När jag onanerar blir det knöligt på undersidan möjligen lite på baksidan av testiklarna. När jag inte onanerar eller är klar lägger sig "svullnaden" och man känner inte att de varit där utan kan endast känna strängar om man känner noga. Som om sädesledare på undersidan fylls med spermier eller liknande för att sen försvinna känns de som. Absolut ingen smärta eller liknande men undrande för jag har inte uppmärksammat det förrän 2 - 3 månader sen och hittar absolut inget på internet.

Infektioner & Vacciner

Kan munherpes även ge könsherpes?

Hej Jag har nyligen blivit diagnostiserad med hsv-2 (könsherpes), har inte mod att berätta det för killen som jag misstänker är den som smittat mig. Vet att han har munherpes (får utbrott). Kan det vara så att han även har könsherpes men bara får utbrott av sin munherpes? Kan tillägga att jag har hsv-1 (munherpes) också. Tacksam för ett svar ... vet inte hur jag ska handskas med detta. /Amy, 36

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: