Ange ditt sökord

Annons:

Samband mellan ischias och domningar?

Det började med små domningar i höger stortå för 13 veckor sen och efter någon dag så tappade jag känseln i bägge stortårna men bara på utsidorna mot varandra. Har annars ischiasvärk som strålar ner i bägge ben. Är det ett samband? Bör jag kontakta vårdcentral? Daniel, 25

Har du känselbortfall i båda stortårna och utstrålande ischiassmärtor med utstrålning i båda benen skall du absolut söka läkare. Det är inte vanligt i din ålder, varför man bör göra en noggrann undersökning. Ring Ddin Vårdcentral och beställ en tid.

Annons:

Den här frågan handlar om:


Publicerad: 1 februari, 2012

Liknande frågor

Rörelseapparaten

Ingefära mot artros

Hej, Jag river ingefära till min knäckebrödsmacka, en på morgon och en på kvällen, detta för att förhindra artros i knän. Jag går 45 min varje dag. Finner att detta är bra. Finns det några studier angående ingefära? Är det andra områden ingefära är bra för?

Rörelseapparaten

Kan huvudvärken kopplas till mina ryggproblem?

Hejsan, jag har lite huvudvärk varje dag. Har även haft problem med ryggen. Kan det vara så att jag är spänd på grund av ryggen och får huvudvärk? Med vänlig hälsning, Andreas 

Kvinnans hälsa

Lindra sjösjuka

Hej! Hur lindrar jag min sjösjuka på bästa sätt? Min familj och jag ska ut med båten i över en vecka så jag skulle behöva något som verkligen funkar. 

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Vad vill du göra?

Välkommen till Doktorn!