Ange ditt sökord

Annons:

Röd utbula, vad kan det vara?

(sittben) tror dom heter så iaf. fick plötslgit värk i högra underdelen av skinkan brydde mig inte, senare på kvällen kolla ja för de kändes exakta smärta som en finne gör när man klämmer. är som en liten röd utbula. dagen efter kommer det en till på samma ställe fast på vänstra skinkan. har aldrig haft det förut och det gör ont att sitta. vill gärna ha svar för i mitt jobb (kontor) sitter jag ner över 8h per dag. tack doktorn svara via mail snälla Daniel, 19 år

När det slår upp symmetriska blåsor på det här viset är man ju fundersam om det är en form av herpesblåsor. Lite ovanligt dock att de skulle slå upp samtidigt på båda skinkorna. Upprepar sig problematik eller det inte går över måste man man ju få det hela undersökt.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Redaktionen
Publicerad: 9 juni, 2011

Liknande frågor

Infektioner & Vacciner

Höstblåsor och vattkoppor

Hej vad är det för skillnad på höstblåsor och vattkoppor? Är höstblåsor något som kommit till världen nu?

Infektioner & Vacciner

Hur slipper vi den envisa höstsnuvan?

Jag och min fru har tre barn mellan 6 och 12 år som alla har besvär med den ”envisa höstsnuvan”. Snuvan håller sig under hela vinterhalvåret, och i och med de rådande omständigheterna och känsligheten kring förkylningssymptomen så blir de ständigt hemskickade från skola och förskola. Har du några rekommendationer på nässpray som är lämpliga för barn? Finns det andra produkter som kan vara bra att bunkra upp med för att lindra eller helst bota envisa förkylningar?

Infektioner & Vacciner

Tips för att undvika bli smittad på förskola

Hej, jag undrar om ni har några tips till mig. Jag har blivit sjuk väldigt ofta sen jag började jobba på en förskola, nästan varannan vecka.

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons:

Vi skänker 2 kr till Cancerfonden för varje ny prenumerant!

Gratis nyhetsbrev – få senaste hälsonyheterna från DOKTORN.com direkt i din inkorg.