Ange ditt sökord

Annons:

Proverna visar inget

hej jag undrar kan man gå efter symptomen man har man har gjort många gånger reumatiska prover men dom visar inget vi har i släkten reumatism jag har ont i mina leder och ben och det går efter vädret om det regnar så har jag jätte värk så att jag kan vakna av de sen på morgorna har jag mina fötter så att jag kan inte gå ordentlig efterspm det gör ont jag är jätte stel på morgorna ar tacksam för svar jag orkar inte längre mvh Katja, 47 år

- Hej Katja! Diagnoser på reumatiska sjukdomer går ej att ställa på enbart prover. Sjukhistorien till sammans med undersökningsfynd måste vägas tillsammans med immunologiska prover och infammatoriska prover. Ofta kompletterar man med röntgenundersökningar. Dina besvär skulle kunna vara Artros besvär. Jag tycker nog att din husläkare skall göra en utredning. Om hon/han är osäker borde remiss skickas till reumatolog.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Redaktionen
Publicerad: 27 september, 2011

Liknande frågor

Rörelseapparaten

Ingefära mot artros

Hej, Jag river ingefära till min knäckebrödsmacka, en på morgon och en på kvällen, detta för att förhindra artros i knän. Jag går 45 min varje dag. Finner att detta är bra. Finns det några studier angående ingefära? Är det andra områden ingefära är bra för?

Rörelseapparaten

Kan huvudvärken kopplas till mina ryggproblem?

Hejsan, jag har lite huvudvärk varje dag. Har även haft problem med ryggen. Kan det vara så att jag är spänd på grund av ryggen och får huvudvärk? Med vänlig hälsning, Andreas 

Kvinnans hälsa

Lindra sjösjuka

Hej! Hur lindrar jag min sjösjuka på bästa sätt? Min familj och jag ska ut med båten i över en vecka så jag skulle behöva något som verkligen funkar. 

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Vad vill du göra?

Välkommen till Doktorn!