Ange ditt sökord

Annons:

Problem med rygg och axel

Hej! Har problem med rygg och höger axel. Får cortisonsprutor i min axel. Har nu fått injektion nr 3 för en vecka sedan. Får ingen förbättring men blir varje gång sjuk. får influensaliknande symptom med värk och yrsel Min fråga lyder: måste jag ta fler injektioner? Vad händer om jag slutar nu? Kan jag vägra fler??? Mvh Marie 39 år

Klart att du inte skall ta flera sprutor! Har man inte haft minsta effekt på 3 sprutor är det tveksamt om det är någon mening att ta flera speciellt som du känner dig dålig efter varje omgång! Inget speciellt kommer att ske mer än att du har besvären kvar. Kanske bra om du tar kontakt med en sjukgymnast.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Redaktionen
Publicerad: 9 juni, 2011

Liknande frågor

Kosttillskott för att inte bli sjuk?

Inför våren och sommaren vill jag gärna komma i form ordentligt. Jag tränar mycket men tvingas ofta pausa då jag lätt blir förkyld i korta perioder. Har du något tips på hur jag klan boosta min träning så jag slipper ta dessa pauser? Borde jag ta något typ av kosttillskott?

Rörelseapparaten

Ont i nacke och rygg av stillasittande jobb

Jag har ett väldigt stillasittande jobb och känner ofta av smärta i nacke och rygg. Jag upplever att det blir värre under vinterhalvåret, kanske för att man spänner sig mer i kylan? Vad kan jag göra för att inte ha så ont?

Rörelseapparaten

Tips för ömma fötter?

Jag har börjat jobba i en butik och går därför extremt mycket om dagarna. Trots bra skor har jag väldigt ont i fötterna när jag kommer hem på kvällarna. Har du något bra tips på vad som kan hjälpa ömma fötter?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: