Ange ditt sökord

Annons:

Problem med rygg och axel

Hej! Har problem med rygg och höger axel. Får cortisonsprutor i min axel. Har nu fått injektion nr 3 för en vecka sedan. Får ingen förbättring men blir varje gång sjuk. får influensaliknande symptom med värk och yrsel Min fråga lyder: måste jag ta fler injektioner? Vad händer om jag slutar nu? Kan jag vägra fler??? Mvh Marie 39 år

Klart att du inte skall ta flera sprutor! Har man inte haft minsta effekt på 3 sprutor är det tveksamt om det är någon mening att ta flera speciellt som du känner dig dålig efter varje omgång! Inget speciellt kommer att ske mer än att du har besvären kvar. Kanske bra om du tar kontakt med en sjukgymnast.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Redaktionen
Publicerad: 9 juni, 2011

Liknande frågor

Rörelseapparaten

Ingefära mot artros

Hej, Jag river ingefära till min knäckebrödsmacka, en på morgon och en på kvällen, detta för att förhindra artros i knän. Jag går 45 min varje dag. Finner att detta är bra. Finns det några studier angående ingefära? Är det andra områden ingefära är bra för?

Rörelseapparaten

Kan huvudvärken kopplas till mina ryggproblem?

Hejsan, jag har lite huvudvärk varje dag. Har även haft problem med ryggen. Kan det vara så att jag är spänd på grund av ryggen och får huvudvärk? Med vänlig hälsning, Andreas 

Kvinnans hälsa

Lindra sjösjuka

Hej! Hur lindrar jag min sjösjuka på bästa sätt? Min familj och jag ska ut med båten i över en vecka så jag skulle behöva något som verkligen funkar. 

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Vad vill du göra?

Välkommen till Doktorn!