Ange ditt sökord

Annons:

Problem med mellanblödningar

Hejsan,
Jag har anvandt p-piller i snart 8 år och har inte haft några problem tidigare. Men nu den senatse månaden har jag haft problem med blodningar. Ungefar som om jag hade mens fastan att jag tar mina tabletter? Ar detta normalt? Det kommer och gar hela tiden, har ca en blodning i veckan.

Tacksam for svar, NO (Kvinna 23år)

När man plötsligt får mellanblödningar så är det viktigt att utesluta infektion och ta ett cellprov. Om alla prover är bra och du ändå blöder så kan det hjälpa att byta p-piller sort.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Liknande frågor

Hud & Hår

Hur får jag bort mollusker?

Min son på 3 år har mollusker i ansikte, nacke och nära haka. Verkar inte försvinna. Jag ( mamma) har också i ansikte, och undrar om det finns nåt jag kan göra för att få bort dem. Trivs inte med dem.

Kvinnans hälsa

Får pojkar och flickor samma vaccin mot HPV?

Är det olika HPV-vacciner för flickorna och pojkarna? Det står att pojkarna får skydd mot kondylom, får flickorna det också?

Hur håller vi barnen friska under vintern?

Hejsan! Mina barn (3 och 6 år) blir ofta sjuka under vinterhalvåret. De får förkylningar som aldrig går över. Det är så jobbigt att se dem sjuka och att de aldrig blir friska! Man vill ju inte släppa iväg dem till förskolan när de mår som de gör. Hur motverkar man detta?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: