Ange ditt sökord

Annons:

Problem hemma efter att jag kom ut som gay

Hej! Jag kom ut för mina föräldrar för några månader sedan. Min pappa hanterar det helt ok men min mamma är extremt negativ och nedlåtande. Jag hör hur hon skäller på min pappa och de bråkar om att han tagit det bra. Jag vet att jag inte gjort något fel men tycker det är jobbigt att mina föräldrar bråkar om det, fattar inte varför eller vad jag ska göra… Adam, 17 år

Det är inte okey att bli dåligt behandlad av förälder. Dina föräldrar har en konflikt och det skall inte behöva drabba dig. Skulle det kännas okey för dig att prata med din pappa om att din mammas agerande blir väldigt jobbigt för dig? Om du inte känner att du kan prata med dina föräldrar kanske det finns någon på skolan (kurator eller sjuksköterska) som kan prata med dem tillsammans med dig?

Annons:

Den här frågan handlar om:

RFSU
Sex och samliv
Publicerad: 8 juli, 2016

Liknande frågor

Hud & Hår

Blåsa vid analöppningen

Hej! Jag har fått en rund och slät blåsa precis vid analöppningen som är ungefär 0,4 mm i diameter. Den är mörk till färgen, nästan blålila.

Sex & Samliv

Känner knölar i samband med onani?

När jag onanerar blir det knöligt på undersidan möjligen lite på baksidan av testiklarna. När jag inte onanerar eller är klar lägger sig "svullnaden" och man känner inte att de varit där utan kan endast känna strängar om man känner noga. Som om sädesledare på undersidan fylls med spermier eller liknande för att sen försvinna känns de som. Absolut ingen smärta eller liknande men undrande för jag har inte uppmärksammat det förrän 2 - 3 månader sen och hittar absolut inget på internet.

Infektioner & Vacciner

Kan munherpes även ge könsherpes?

Hej Jag har nyligen blivit diagnostiserad med hsv-2 (könsherpes), har inte mod att berätta det för killen som jag misstänker är den som smittat mig. Vet att han har munherpes (får utbrott). Kan det vara så att han även har könsherpes men bara får utbrott av sin munherpes? Kan tillägga att jag har hsv-1 (munherpes) också. Tacksam för ett svar ... vet inte hur jag ska handskas med detta. /Amy, 36

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: