Ange ditt sökord

Annons:

Plötslig försvagning i kroppen

Hejsan! I ca.1 månad har jag märkt av försvagningar i mina händer och jag har blivit mycket klumpig. Saker glider ur händerna och jag kan inte göra saker som tidigare gick mycket bra som t.ex. skriva, rita eller klippa. Innan detta har jag aldrig varit varken klumpig eller svag. Har inte ont någonstans. Tacksam för svar, Mvh Kvinna 25 år

Det är nog ett bra råd att be dig gå och få din nyuppkomna svaghet för att se var detta kommer ifrån. Har det med nervsystemet att göra? Kommer det från nacken? Något reumatisk i lederna?

Annons:

Den här frågan handlar om:

Redaktionen
Publicerad: 9 juni, 2011

Liknande frågor

Rörelseapparaten

Ingefära mot artros

Hej, Jag river ingefära till min knäckebrödsmacka, en på morgon och en på kvällen, detta för att förhindra artros i knän. Jag går 45 min varje dag. Finner att detta är bra. Finns det några studier angående ingefära? Är det andra områden ingefära är bra för?

Rörelseapparaten

Kan huvudvärken kopplas till mina ryggproblem?

Hejsan, jag har lite huvudvärk varje dag. Har även haft problem med ryggen. Kan det vara så att jag är spänd på grund av ryggen och får huvudvärk? Med vänlig hälsning, Andreas 

Kvinnans hälsa

Lindra sjösjuka

Hej! Hur lindrar jag min sjösjuka på bästa sätt? Min familj och jag ska ut med båten i över en vecka så jag skulle behöva något som verkligen funkar. 

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Vad vill du göra?

Välkommen till Doktorn!