Ange ditt sökord

Annons:

Periodvis mycket trög i magen

Vår mat består av mycket grönsaksfibrer samt fiberrikt bröd. Vi äter en väl sammansatt kost. Periodvis är jag mycket trög i magen. De sista månaderna har jag haft mycket gaser samt halsbränna med illamående. Har slutat med kaffe! De sista veckorna har jag haft snabba diareér flera ggr dagen. Avföringen har ändrat färg, till ljus med dragning åt gult. Känner mig trött och håglös.

Farmor

Har man i ålder +60 år fått ändrade avföringsvanor, samtidigt som man inte känner sig pigg och rask skall man alltid söka för detta!

Annons:

Den här frågan handlar om:

Redaktionen
Publicerad: 11 februari, 2010

Liknande frågor

Mage & Tarm

Får ont i magen av stress. Vad kan jag göra?

Jag har senaste tiden haft väldigt ont i min mage. Jag har precis börjar plugga och har känt mig mer stressad än vanligt. Jag äter som vanligt men får under de stressiga perioderna väldigt mycket magknip. Ibland så mycket att jag har svårt att koncentrera mig. Vad kan jag göra?

Mage & Tarm

Hur lindrar man magsjuka?

Det har precis gått magsjuka på samtliga av mina barns skolor och förskolor. Vi är alla i familjen noga med att tvätta händerna men jag undrar om det finns något annat sätt att förbygga just magsjuka? Hur lindrar man magsjuka bäst om man väl får det?

Mage & Tarm

Hur undviker jag sura uppstötningar?

Under den senaste tiden har jag haft problem med sura uppstötningar och halsbränna. Jag har testat att dra ner på kaffe och läsk men känner fortfarande ingen förbättring. Vilken mat och dryck är bra att undvika när man har dessa problem?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: