Ange ditt sökord

Annons:

P-piller från Bangkok, finns samma i Sverige?

Jag hittade ett p-piller i Bankok som jag skulle kunna tänka mig att använda även här i Sverige. Det heter Nordette 28 och innehåller (21 tabl.): Levonorgestrel 0,15 mg, Ethinylestradiol 0,03 mg. Finns det någon motsvarighet till något p-piller vi har i Sverige? Jag förutsätter att de flesta p-piller har ett ungefärligt likadant innehåll. Men jag vet inte om gram-vikten alltid är den samma? F.Å (Kvinna, 21år)

Det P-piller som du beskriver Nordette finns även här i Sverige men heter Neovletta. Det har samma styrka och innehåll.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Liknande frågor

Hud & Hår

Hur får jag bort mollusker?

Min son på 3 år har mollusker i ansikte, nacke och nära haka. Verkar inte försvinna. Jag ( mamma) har också i ansikte, och undrar om det finns nåt jag kan göra för att få bort dem. Trivs inte med dem.

Kvinnans hälsa

Får pojkar och flickor samma vaccin mot HPV?

Är det olika HPV-vacciner för flickorna och pojkarna? Det står att pojkarna får skydd mot kondylom, får flickorna det också?

Hur håller vi barnen friska under vintern?

Hejsan! Mina barn (3 och 6 år) blir ofta sjuka under vinterhalvåret. De får förkylningar som aldrig går över. Det är så jobbigt att se dem sjuka och att de aldrig blir friska! Man vill ju inte släppa iväg dem till förskolan när de mår som de gör. Hur motverkar man detta?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: