Ange ditt sökord

Annons:

Oskuld

Hej! Jag är 27 år och fortfarande oskuld. Jag har gjort lite olika saker men aldrig haft samlag full ut. Börjar seriöst fundera på om jag är fullt normal eller inte, borde jag liksom få det avklarat? Det är inget religiöst eller så inblandat, det har liksom bara inte hänt. Vad är egentligen en normal ålder för att bli av med oskulden? Man, 27 år

Oskuld är ett tämligen dåligt ord, vad innebär det egentligen? Du skriver att du ”gjort lite olika sa-ker” vilket jag tolkar som att du har haft lite olika former av sex. Är det bara samlag med penis i slida som räknas? Vissa människor har aldrig samlag under hela livet men har ett tillfredsställande sexliv ändå. Så med andra ord, det finns ingen normal ålder för att bli av med oskulden. Du är den enda som kan avgöra när och hur du skall ha sex. 

Annons:

Den här frågan handlar om:

Liknande frågor

Sex & Samliv

Blåsa vid analöppningen

Hej! Jag har fått en rund och slät blåsa precis vid analöppningen som är ungefär 0,4 mm i diameter. Den är mörk till färgen, nästan blålila.

Sex & Samliv

Känner knölar i samband med onani?

När jag onanerar blir det knöligt på undersidan möjligen lite på baksidan av testiklarna. När jag inte onanerar eller är klar lägger sig "svullnaden" och man känner inte att de varit där utan kan endast känna strängar om man känner noga. Som om sädesledare på undersidan fylls med spermier eller liknande för att sen försvinna känns de som. Absolut ingen smärta eller liknande men undrande för jag har inte uppmärksammat det förrän 2 - 3 månader sen och hittar absolut inget på internet.

Infektioner & Vacciner

Kan munherpes även ge könsherpes?

Hej Jag har nyligen blivit diagnostiserad med hsv-2 (könsherpes), har inte mod att berätta det för killen som jag misstänker är den som smittat mig. Vet att han har munherpes (får utbrott). Kan det vara så att han även har könsherpes men bara får utbrott av sin munherpes? Kan tillägga att jag har hsv-1 (munherpes) också. Tacksam för ett svar ... vet inte hur jag ska handskas med detta. /Amy, 36

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: