Ange ditt sökord

Annons:

Orolig mage

Jag har ett ständigt återkommande problem med min mage. Trots att jag testat att dricka ProViva som man bör göra när man har problem med magen, och att äta "snäll" mat så försvinner det inte. Det är så att när jag motionerar så känner jag efter ett tag när jag börjar komma igång, att magen blir orolig. Jag måste allt som oftast hitta en toalett inom det snaraste för att inte råka ut för en olycka. Vore tacksam för ett svar! Ungdom (man 19år)

Jag vet att den här problematiken kan vara mycket besvärande. Man får försöka att pröva sig fram med dels vilken tidpunkt på dagen man tränar, dels om det är på helt fastande mage eller inte. Kanske att man skall ta det försiktigt de första femton minuterna. Pröva dig fram är mitt råd.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Redaktionen
Publicerad: 18 april, 2011

Liknande frågor

Mage & Tarm

Smärta i magen av apelsinjuice

Hej! Jag har en fråga angående min mage och drickandet av apelsinjuice.

Mage & Tarm

Gaser i magen

Jag har en pojke på 6 år som ofta får gaser i magen, och som känner sig spänd och uppblåst. Vi lyckas inte riktigt hitta vad det kan bero på? Jag försöker inkludera mat som är lätt för magen men känns som inget fungerar riktigt. Finns det läkemedel mot magbesvär för barn eller har du något annat tips på hur jag kan hjälpa honom med detta?

Mage & Tarm

Tarmfickor

Hej! Min väninna har drabbats av tarmfickor och jag undrar vad det är. Hon har till och med varit inne på sjukhus en sväng och då fått rådet att undvika livsmedel med skaldelar, hinnor och frön, men inte mer hjälp än så. Jag är i samma ålder som henne och blir ju lite orolig över att jag själv har tarmfickor. Kan jag göra någonting för att undvika att drabbas? Hälsar Elisabeth

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Vad vill du göra?

Välkommen till Doktorn!