Ange ditt sökord

Annons:

Operation av hemorrojder i Sverige?

Hej! Jag skulle vilja veta var i Sverige opererar man bort hemorrojder med AMI HAL/RAR metod. Det gör man i Norge, Ryssland, Tyskland, Italien, Storbritannien, Australien, men jag hittar inte i Sverige. Jag har sökt och googlat, men utan någon framgång. MVH SM, 34

Tyvärr vet jag inte heller var man sysslar med den här mikrokirurgiska metoden. Du kan kanske ringa till sjukhuset du tillhör och ställa frågor om vilka metoder man använder. Annnars skulle du kanske kunna höra med Ersta sjukhus i Stockholm, där man arbeta mycket med olika typer av mag- och tarmoperationer.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Liknande frågor

Mage & Tarm

Får ont i magen av stress. Vad kan jag göra?

Jag har senaste tiden haft väldigt ont i min mage. Jag har precis börjar plugga och har känt mig mer stressad än vanligt. Jag äter som vanligt men får under de stressiga perioderna väldigt mycket magknip. Ibland så mycket att jag har svårt att koncentrera mig. Vad kan jag göra?

Mage & Tarm

Hur lindrar man magsjuka?

Det har precis gått magsjuka på samtliga av mina barns skolor och förskolor. Vi är alla i familjen noga med att tvätta händerna men jag undrar om det finns något annat sätt att förbygga just magsjuka? Hur lindrar man magsjuka bäst om man väl får det?

Mage & Tarm

Hur undviker jag sura uppstötningar?

Under den senaste tiden har jag haft problem med sura uppstötningar och halsbränna. Jag har testat att dra ner på kaffe och läsk men känner fortfarande ingen förbättring. Vilken mat och dryck är bra att undvika när man har dessa problem?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: