Ange ditt sökord

Annons:

Ont i underlivet

Hej,

I två månader har jag haft ont i underlivet. det sitter i högre blydläppen, det gör konstant ont från att jag vaknar tills jag går och lägger mig, det gör mest ont när jag sitter eller ligger på rygg, gör däremot inte så ont när jag går. Jag har varit hos 2 gynykologer 1 kirurg men de hittar ingenting. Ibland känns det värre när jag har precis vari o bajsat. De har även kollat i ändtarmen. Jag har fått smärtstillande tabletter med någon typ av morfin i som gör att jag inte känner av smärtan på några timmar, men jag orkar inte med det längre, vet ni vad jag kan göra? vem ska jag gå till? eller vad det kan vara? Smärtam känns ibland som stickande ibland pulserande och ibland känns det som att det drar där nere.
E

Har man besvär av den här typen är det ju förstås bekymmersamt, när dessutom undersökning av både gynekolog och kirurg inte kunna finna något avvikande. En sak som jag undrar över är om det möjligen kan ha varit en herpesinfektion, som det börjat med? Det brukar ju i så fall börja med någon eller flera blåsor som man nog skulle ha upptäckt i tidigt skede. Ha ett samtal med gynekolog igen och hör om det är tecken till så kallad postherpetisk smärta?

Annons:

Den här frågan handlar om:

Redaktionen
Publicerad: 8 februari, 2010

Liknande frågor

Kosttillskott för att inte bli sjuk?

Inför våren och sommaren vill jag gärna komma i form ordentligt. Jag tränar mycket men tvingas ofta pausa då jag lätt blir förkyld i korta perioder. Har du något tips på hur jag klan boosta min träning så jag slipper ta dessa pauser? Borde jag ta något typ av kosttillskott?

Rörelseapparaten

Ont i nacke och rygg av stillasittande jobb

Jag har ett väldigt stillasittande jobb och känner ofta av smärta i nacke och rygg. Jag upplever att det blir värre under vinterhalvåret, kanske för att man spänner sig mer i kylan? Vad kan jag göra för att inte ha så ont?

Rörelseapparaten

Tips för ömma fötter?

Jag har börjat jobba i en butik och går därför extremt mycket om dagarna. Trots bra skor har jag väldigt ont i fötterna när jag kommer hem på kvällarna. Har du något bra tips på vad som kan hjälpa ömma fötter?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: