Ange ditt sökord

Annons:

Ont i höger armbåge

Sedan ett halvår tillbaka ont i området kring höger armbåge. Det började meden liten svullnad ca 5 cm alldeles i närheten av armbågen ner mot underarmen. Oftast ont då jag anstränger armen ej i vila.Värken drar sig neråt underarmen. Försöker ändå vara i gång både med trädgårdsarbete och vanligt hushållsarbete. För övrigt helt frisk. Vad kan det vara och hur bliav med det. Mvh Aina 77 år

Låter som en inflammation i ett muskelfäste eller en inflammation i en slemkudde vid armbågen. Jag tror att det är bra att du är i gång och rör armen, men ta inte i för hårt! Besvären brukar ge med sig så småningom!

Annons:

Den här frågan handlar om:

Redaktionen
Publicerad: 9 juni, 2011

Liknande frågor

Rörelseapparaten

Ingefära mot artros

Hej, Jag river ingefära till min knäckebrödsmacka, en på morgon och en på kvällen, detta för att förhindra artros i knän. Jag går 45 min varje dag. Finner att detta är bra. Finns det några studier angående ingefära? Är det andra områden ingefära är bra för?

Rörelseapparaten

Kan huvudvärken kopplas till mina ryggproblem?

Hejsan, jag har lite huvudvärk varje dag. Har även haft problem med ryggen. Kan det vara så att jag är spänd på grund av ryggen och får huvudvärk? Med vänlig hälsning, Andreas 

Kvinnans hälsa

Lindra sjösjuka

Hej! Hur lindrar jag min sjösjuka på bästa sätt? Min familj och jag ska ut med båten i över en vecka så jag skulle behöva något som verkligen funkar. 

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Vad vill du göra?

Välkommen till Doktorn!