Ange ditt sökord

Annons:

Ont i armar och axlar

I jan 2011 fick jag ont i armar o axlar.Sänkan var 10 fick Prednisolon 5 mg ingen förbättring.Vissa dagar hade jag svårt att ta mig upp från sängen andra dagar går det bra.Har slutat med kortison tar nu Diclofenac BMM Pharma 50 mg,om jag inte tar värktab på ett par dar så återkommer värken.Tablettena hjälper inte helt.Vad kan jag göra åt ovanstående,tycker inte om att äta värktabletter. Tack på förhand! Elaine, 63 år

Det viktigaste är nog att veta varför du har ont i armar och axlar. Förmodligen kan det röra sig om Artros. I så fall hjälper antiinflammatorisk medicin ( vilket du redan har. Det dock kanske andra som är mer effektiva för dig.) och sjukgymnastik.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Redaktionen
Publicerad: 27 september, 2011

Liknande frågor

Kosttillskott för att inte bli sjuk?

Inför våren och sommaren vill jag gärna komma i form ordentligt. Jag tränar mycket men tvingas ofta pausa då jag lätt blir förkyld i korta perioder. Har du något tips på hur jag klan boosta min träning så jag slipper ta dessa pauser? Borde jag ta något typ av kosttillskott?

Rörelseapparaten

Ont i nacke och rygg av stillasittande jobb

Jag har ett väldigt stillasittande jobb och känner ofta av smärta i nacke och rygg. Jag upplever att det blir värre under vinterhalvåret, kanske för att man spänner sig mer i kylan? Vad kan jag göra för att inte ha så ont?

Rörelseapparaten

Tips för ömma fötter?

Jag har börjat jobba i en butik och går därför extremt mycket om dagarna. Trots bra skor har jag väldigt ont i fötterna när jag kommer hem på kvällarna. Har du något bra tips på vad som kan hjälpa ömma fötter?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: