Ange ditt sökord

Annons:

Naturpreparatet “LitoMove”

Hej! Jag läser i en "hälsotidning" om LitoMove. Finns det någon dokumenterad effekt och vilka eventuella biverkningar kan ett intag av dessa kapslar medföra. Jag vore tacksam för ett svar Mvh Jürgen 67 år

Jag bekänner genast min okunnighet om preparatet i fråga. Det rör sig om ett naturpreparat av Strandnypon. Man har ju alls inte samma krav på bevisförig i effekthänseende liksom undersökning av bieffekter av dessa som man har av klassade läkemedel. Man får ju läsa innehållsförteckningen och se om det där är något ämne som man inte tål. Tar man dessa preparat och inte överdosera och mår bra, kan man mycket väl fortsätta. Reagerar man negativt skall man sluta!

Annons:

Den här frågan handlar om:

Redaktionen
Publicerad: 9 juni, 2011

Liknande frågor

Rörelseapparaten

Ingefära mot artros

Hej, Jag river ingefära till min knäckebrödsmacka, en på morgon och en på kvällen, detta för att förhindra artros i knän. Jag går 45 min varje dag. Finner att detta är bra. Finns det några studier angående ingefära? Är det andra områden ingefära är bra för?

Rörelseapparaten

Kan huvudvärken kopplas till mina ryggproblem?

Hejsan, jag har lite huvudvärk varje dag. Har även haft problem med ryggen. Kan det vara så att jag är spänd på grund av ryggen och får huvudvärk? Med vänlig hälsning, Andreas 

Kvinnans hälsa

Lindra sjösjuka

Hej! Hur lindrar jag min sjösjuka på bästa sätt? Min familj och jag ska ut med båten i över en vecka så jag skulle behöva något som verkligen funkar. 

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Vad vill du göra?

Välkommen till Doktorn!