Ange ditt sökord

Annons:

Narkos eller ryggbedövning?

Hej! Det är nämligen så att jag ska omoperera min högra höft. Jag undrar vad som är bättre narkos eller ryggbedövning? Jag vill tillägga att jag är 56 år och har haft 3 proppar i det benet, som jag ska omoperera. Jag ber Er om råd vad gäller nackdelar och fördelar med detta. De tidigare operationerna har gjorts med narkos. Jag tar blodförtunnande injektioner (innohep) inför operationen. Tack på förhand! Mvh Alice 56 år

Har man mått bra under tidigare operationer i narkos är det inget som hindrar att man tar narkos igen. Har man diverse andra sjukdomar diskuteras detta med framför allt narkosläkare där man i samråd bestämmer vad som är lämpligast. Det här är alltid individuellt vad som är bäst i det aktuella fallet

Annons:

Den här frågan handlar om:

Redaktionen
Publicerad: 9 juni, 2011

Liknande frågor

Kosttillskott för att inte bli sjuk?

Inför våren och sommaren vill jag gärna komma i form ordentligt. Jag tränar mycket men tvingas ofta pausa då jag lätt blir förkyld i korta perioder. Har du något tips på hur jag klan boosta min träning så jag slipper ta dessa pauser? Borde jag ta något typ av kosttillskott?

Rörelseapparaten

Ont i nacke och rygg av stillasittande jobb

Jag har ett väldigt stillasittande jobb och känner ofta av smärta i nacke och rygg. Jag upplever att det blir värre under vinterhalvåret, kanske för att man spänner sig mer i kylan? Vad kan jag göra för att inte ha så ont?

Rörelseapparaten

Tips för ömma fötter?

Jag har börjat jobba i en butik och går därför extremt mycket om dagarna. Trots bra skor har jag väldigt ont i fötterna när jag kommer hem på kvällarna. Har du något bra tips på vad som kan hjälpa ömma fötter?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: