Ange ditt sökord

Annons:

Nätdejting

Jag har träffat en man på en dejtingsida. Jag känner mig attraherad av honom och jag tror att det är besvarat. Jag har en känsla av att han bara vill ha sex och ingen längre relation. Mitt mål är att ha en relation med en man, inte bara sex. Nu vet jag inte vad jag ska göra, ska jag träffa honom nästa gång och ha sex eller ska jag släppa honom? Kvinna, 57 år

 

Det bästa är att fråga honom. Du kan ställa frågan precis som du gjorde här. Jag har fattat tycke för dig utifrån det lilla vi lärt känna varandra men mitt mål är att ha en relation med en man och inte bara en sexuell relation. Vore tacksam om du kan berätta hur du känner. Om du inte vill ta den frå-gan vidare till honom så tror jag att man oftast skall lita på sin magkänsla inför relationer och du verkar tämligen säker på att han inte vill ha en relation. Om du träffar honom för sex, finns då risken att han sårar dig eller känns det som om du kan förhålla dig till att han bara vill ha sex då?

Annons:

Den här frågan handlar om:

Liknande frågor

Sex & Samliv

Blåsa vid analöppningen

Hej! Jag har fått en rund och slät blåsa precis vid analöppningen som är ungefär 0,4 mm i diameter. Den är mörk till färgen, nästan blålila.

Sex & Samliv

Känner knölar i samband med onani?

När jag onanerar blir det knöligt på undersidan möjligen lite på baksidan av testiklarna. När jag inte onanerar eller är klar lägger sig "svullnaden" och man känner inte att de varit där utan kan endast känna strängar om man känner noga. Som om sädesledare på undersidan fylls med spermier eller liknande för att sen försvinna känns de som. Absolut ingen smärta eller liknande men undrande för jag har inte uppmärksammat det förrän 2 - 3 månader sen och hittar absolut inget på internet.

Infektioner & Vacciner

Kan munherpes även ge könsherpes?

Hej Jag har nyligen blivit diagnostiserad med hsv-2 (könsherpes), har inte mod att berätta det för killen som jag misstänker är den som smittat mig. Vet att han har munherpes (får utbrott). Kan det vara så att han även har könsherpes men bara får utbrott av sin munherpes? Kan tillägga att jag har hsv-1 (munherpes) också. Tacksam för ett svar ... vet inte hur jag ska handskas med detta. /Amy, 36

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: