Ange ditt sökord

Annons:

Missnöjd med läppfärgen

Heej!

jag är en tjej på 18 år Min fråga handlar inte exakt om hud förändringar, men det lutar sig lite grann år det hålet.
Jag är en ganska mörk hyad tjej som inte är så nöjd med mina läppar. Detta p.g.a att jag är så himla förtjust i läppar som har samma färg på både överläppen och underläppen . Mörkhyade har oftast lite går variant på över läppen, och det har jag.
Även om jag inte är så jätte mörkhyad. Detta är något jag ständigt tänker på, jag tycker inte om att visa mina läppar om jag inte täckt me dläppstift.

Min fråga är då, om jag har en möjlighet att ändra det så det liknar färgen som på min underläpp som då är rosa/röd aktig. Kan man ändra? Kostar det mycket? Har folk gjort det tidigare?

Hej! Att läppfärgen på över- och underläpp kan variera är helt normalt. Mitt råd är att du avstår från att försöka ändra läppfärgen med tatuering eller liknande. Oftast är det svårt att få till det riktigt snyggt. Läppstift är tyvärr nog fortfarande det bästa valet för dig om du vill ha samma färg på läpparna.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Liknande frågor

Sex & Samliv

Blåsa vid analöppningen

Hej! Jag har fått en rund och slät blåsa precis vid analöppningen som är ungefär 0,4 mm i diameter. Den är mörk till färgen, nästan blålila.

Sex & Samliv

Känner knölar i samband med onani?

När jag onanerar blir det knöligt på undersidan möjligen lite på baksidan av testiklarna. När jag inte onanerar eller är klar lägger sig "svullnaden" och man känner inte att de varit där utan kan endast känna strängar om man känner noga. Som om sädesledare på undersidan fylls med spermier eller liknande för att sen försvinna känns de som. Absolut ingen smärta eller liknande men undrande för jag har inte uppmärksammat det förrän 2 - 3 månader sen och hittar absolut inget på internet.

Infektioner & Vacciner

Kan munherpes även ge könsherpes?

Hej Jag har nyligen blivit diagnostiserad med hsv-2 (könsherpes), har inte mod att berätta det för killen som jag misstänker är den som smittat mig. Vet att han har munherpes (får utbrott). Kan det vara så att han även har könsherpes men bara får utbrott av sin munherpes? Kan tillägga att jag har hsv-1 (munherpes) också. Tacksam för ett svar ... vet inte hur jag ska handskas med detta. /Amy, 36

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: