Ange ditt sökord

Annons:

Mina bröst har växt en hel del senaste tiden och har magont oftare och undrar om jag kan vara gravid?

Hej! Mina bröst har växt en hel del under den senaste månaden och ömmar även en hel del. Har även haft magont oftare än vanligt. Vad kan de vara? Har fått min mens nu också i söndags, så jag kan väl inte vara gravid? Tacksam för svar! / Rebecca 17

I Din ålder är det normalt att kroppen utvecklas och att Du påverkas mer eller mindre av olika hormoner. Att Du fått Din mens är dock ingen garanti för att Du inte skulle vara gravid. Det kan ett graviditestest avgöra. Tala med en sjuksköterska på Din vårdcentral.

Annons:

Den här frågan handlar om:


Publicerad: 27 november, 2012

Liknande frågor

Kvinnans hälsa

Östrogen till äldre kvinnor

Varför rekommenderar inte läkare att man ska äta östrogen när man är ca 70 år? Vad gör man när man har extrema svettningar? Jag har ätit östrogen mellan 50- och 60-årsåldern.

Kvinnans hälsa

Trängningar i blåsan

Jag har trängningar i blåsan, vad finns för hjälp?

Kvinnans hälsa

Muntorrhet av klimakteriet

Jag har sedan 6 månader kommit i klimakteriet och har flera olika biverkningar av det, men det värsta tycker jag är muntorrhet! Har provat allt receptfritt, vill inte äta östrogen! Jag blir nästan tokig av denna hinna i munnen. Vad ska jag göra och finns det något som lindrar mina besvär? Jag har ingen livsgnista kvar.

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: