Ange ditt sökord

Annons:

Mina bröst har växt en hel del senaste tiden och har magont oftare och undrar om jag kan vara gravid?

Hej! Mina bröst har växt en hel del under den senaste månaden och ömmar även en hel del. Har även haft magont oftare än vanligt. Vad kan de vara? Har fått min mens nu också i söndags, så jag kan väl inte vara gravid? Tacksam för svar! / Rebecca 17

I Din ålder är det normalt att kroppen utvecklas och att Du påverkas mer eller mindre av olika hormoner. Att Du fått Din mens är dock ingen garanti för att Du inte skulle vara gravid. Det kan ett graviditestest avgöra. Tala med en sjuksköterska på Din vårdcentral.

Annons:

Den här frågan handlar om:


Publicerad: 27 november, 2012

Liknande frågor

Kvinnans hälsa

Är det OK att prova receptfritt lokalt östrogen?

Jag är 60 år och har problem med torra slemhinnor och smärta vid samlag. Har börjat använda ovesterin vagitorier och kräm. Min fråga är om det är farligt att använda detta utan att först varit hos läkare. Har blivit bättre av behandlingen.

Kvinnans hälsa

Finns det risk för komplikationer vid operationer och SLE?

Jag har SLE och vill göra en bröstförstoring. Har jag ökade risker för komplikationer, bör jag avstå?

Kvinnans hälsa

Får pojkar och flickor samma vaccin mot HPV?

Är det olika HPV-vacciner för flickorna och pojkarna? Det står att pojkarna får skydd mot kondylom, får flickorna det också?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: