Ange ditt sökord

Annons:

Mina bröst har växt en hel del senaste tiden och har magont oftare och undrar om jag kan vara gravid?

Hej! Mina bröst har växt en hel del under den senaste månaden och ömmar även en hel del. Har även haft magont oftare än vanligt. Vad kan de vara? Har fått min mens nu också i söndags, så jag kan väl inte vara gravid? Tacksam för svar! / Rebecca 17

I Din ålder är det normalt att kroppen utvecklas och att Du påverkas mer eller mindre av olika hormoner. Att Du fått Din mens är dock ingen garanti för att Du inte skulle vara gravid. Det kan ett graviditestest avgöra. Tala med en sjuksköterska på Din vårdcentral.

Annons:

Den här frågan handlar om:


Publicerad: 27 november, 2012

Liknande frågor

Hud & Hår

Svampinfektion i underlivet

Jag tror jag har fått svamp eller/och urinvägsinfektion i underlivet. Jag hade 2 tabletter kvar från förra gången jag hade infektion samt att jag har köpt svampmedel på apoteket som jag börjat använda. Min fråga är om läkaren fortfarande kan se om man har svamp och/eller urinvägsinfektion om man redan har påbörjat behandling? Jag behöver antagligen gå till läkaren och ta prover för att få mer tabletter utskrivna. Tacksam för svar.

Diabetes

Problem att hålla tätt vid diabetes

Hejsan! Jag har diagnostiserad diabetes 2. När jag är förkyld och hostar kissar jag på mig (läcker ut lite urin). Vad är felet?

Kvinnans hälsa

“Efterdroppar” när jag kissat klart

Jag har ett problem när jag har kissat klart. När jag drar på mig trosorna så kommer där droppar. Känns som om man inte får ut allt kiss direkt.

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Vad vill du göra?

Välkommen till Doktorn!