Ange ditt sökord

Annons:

Mina bröst har växt en hel del senaste tiden och har magont oftare och undrar om jag kan vara gravid?

Hej! Mina bröst har växt en hel del under den senaste månaden och ömmar även en hel del. Har även haft magont oftare än vanligt. Vad kan de vara? Har fått min mens nu också i söndags, så jag kan väl inte vara gravid? Tacksam för svar! / Rebecca 17

I Din ålder är det normalt att kroppen utvecklas och att Du påverkas mer eller mindre av olika hormoner. Att Du fått Din mens är dock ingen garanti för att Du inte skulle vara gravid. Det kan ett graviditestest avgöra. Tala med en sjuksköterska på Din vårdcentral.

Annons:

Den här frågan handlar om:


Publicerad: 27 november, 2012

Liknande frågor

Kvinnans hälsa

Trängningar i blåsan

Jag har trängningar i blåsan, vad finns för hjälp?

Kvinnans hälsa

Muntorrhet av klimakteriet

Jag har sedan 6 månader kommit i klimakteriet och har flera olika biverkningar av det, men det värsta tycker jag är muntorrhet! Har provat allt receptfritt, vill inte äta östrogen! Jag blir nästan tokig av denna hinna i munnen. Vad ska jag göra och finns det något som lindrar mina besvär? Jag har ingen livsgnista kvar.

Kvinnans hälsa

Stressad av håravfall

Jag har på senare veckor upptäckt att jag tappar otroligt mycket hår när jag tvättar och borstar. Jag gick nyligen igenom en abort vilket självklart resulterade i mycket ångest, kan det ha något med saken att göra? Jag kan inte sluta oroa mig, så vad kan jag göra åt saken? Får bara ännu mer stress av att se allt hår som ramlar, kan det vara vitaminer eller så?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: