Ange ditt sökord

Annons:

Min sambo har börjat få ont i lederna

Hej

Min sambo är 36 år. Han har börjat klaga på att han har ont i lederna i händerna. Det började för några månader sedan. En gång i bland. Nu är det varje dag. Han säger att han är klen i nyperna. Han jobbar på industri och använder händerna hela dagarna. Han är en som aldrig är sjuk eller har ont. Får inte honom att gå till läkaren. Kan det vara något tillfälligt eller inte?
Mia (Kvinna 36år)

Det kan förstås vara något tillfälligt, då vi ibland ser hur led- och muskelbesvär uppträder efter en kanske till synes banal infektion någonstans i kroppen. Har det gått mer än tre månader och besvären tilltar skall man absolut söka då det finns bra hjälp att få och att man undersöker att det inte döljer sig någon annan sjukdom i sammanhanget.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Liknande frågor

Alternativb

Vad är polyartros?

Har fått diagnosen Polyartros, ospecificerad. Vad är det och hur behandlas det?

Hud & Hår

Mina fingrar domnar när det är kallt

Under en lång period nu domnar mina fingertoppar så fort det blir lite kallt ute eller när jag rör kallt vatten och domningarna håller i flera minuter.

Rörelseapparaten

Varför linda en stukad fot?

Varför måste man linda en stukad fot, vad gör det för nytta?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: