Ange ditt sökord

Annons:

Min mikroplasma bakterie sen julas vill inte släppa och jag har fortfarande ont

Hej! Jag haft mikroplasma influs bakterie i december 2011 och fick antibiotika. Jag har hosta fortfarande och ont i halsen. Det känns att jag har brännskada i halsen. Nu upptäckte jag att smakkörtlarna på ena sidan har blivit så stora att påverkar min andning och det gör så ont enda till öronen. Vad kan det vara för någonting och vad kan man göra? Tack för hjälpen! Kvinna, 60 år

Har du så pass uttalade besvär bör det tittas på av läkare. Man vet ju annars att det kan ta lång tid som tre fyra månader innan man blir återställt och det har blivit balans i immunsystemet, men att man kan känna sig trött och seg i kroppen ytterligare en tid. Man måste vid dessa liksom vid andra virussjukdomar ha tålamod!

Annons:

Den här frågan handlar om:

Liknande frågor

Vaccin mot bältros om man inte haft vattkoppor?

Vet inte om jag haft vattkoppor som barn. Kan man ändå vacinera sig mot bältros?

När vaccinera sig efter genomgången bältros?

Fick bältros i slutet av januari -23. Blev riktigt dålig i flera veckor. Har kollat med sjukvården hur länge jag måste vänta med att ta vaccin. Fått olika svar. En sa ca 60 dgr, en annan sköterska sa upp till ett år. Vilket stämmer av dessa alternativ?

Hud & Hår

När försvinner smärtan vid bältros?

Hej! Jag har fått bältros och har fått antiviral medicin som jag ska ta i 7 dagar. Jag tar även värktabletter, men när försvinner smärtan?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: