Ange ditt sökord

Annons:

Min mikroplasma bakterie sen julas vill inte släppa och jag har fortfarande ont

Hej! Jag haft mikroplasma influs bakterie i december 2011 och fick antibiotika. Jag har hosta fortfarande och ont i halsen. Det känns att jag har brännskada i halsen. Nu upptäckte jag att smakkörtlarna på ena sidan har blivit så stora att påverkar min andning och det gör så ont enda till öronen. Vad kan det vara för någonting och vad kan man göra? Tack för hjälpen! Kvinna, 60 år

Har du så pass uttalade besvär bör det tittas på av läkare. Man vet ju annars att det kan ta lång tid som tre fyra månader innan man blir återställt och det har blivit balans i immunsystemet, men att man kan känna sig trött och seg i kroppen ytterligare en tid. Man måste vid dessa liksom vid andra virussjukdomar ha tålamod!

Annons:

Den här frågan handlar om:

Liknande frågor

Infektioner & Vacciner

Höstblåsor och vattkoppor

Hej vad är det för skillnad på höstblåsor och vattkoppor? Är höstblåsor något som kommit till världen nu?

Infektioner & Vacciner

Hur slipper vi den envisa höstsnuvan?

Jag och min fru har tre barn mellan 6 och 12 år som alla har besvär med den ”envisa höstsnuvan”. Snuvan håller sig under hela vinterhalvåret, och i och med de rådande omständigheterna och känsligheten kring förkylningssymptomen så blir de ständigt hemskickade från skola och förskola. Har du några rekommendationer på nässpray som är lämpliga för barn? Finns det andra produkter som kan vara bra att bunkra upp med för att lindra eller helst bota envisa förkylningar?

Infektioner & Vacciner

Tips för att undvika bli smittad på förskola

Hej, jag undrar om ni har några tips till mig. Jag har blivit sjuk väldigt ofta sen jag började jobba på en förskola, nästan varannan vecka.

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons:

Vi skänker 2 kr till Cancerfonden för varje ny prenumerant!

Gratis nyhetsbrev – få senaste hälsonyheterna från DOKTORN.com direkt i din inkorg.