Ange ditt sökord

Annons:

Min mamma får dålig hjälp!

hej jag har en mamma som har remuatism. går på cortison har gjort det flera år Hon får mycket dålig hjälp av läkarna. nu har vi fått reda på att det finns flera olika bromsmediciner som t.ex. enbrel - hon har väligt svullna fingrar är det cortisonet? läkaren säger att hon inte har tillräckliga problem hon kan snart inte göra något med händerna. min kära mor är 72 år m v h Anne

Hej ann! Det viktigaste blir först att din mamma får en riktig diagnos. Svullna fingrar brukar man inte få av kortison. Jag tror att din mamma borde remitteras till en reumatolog för bedömning och adekvat behandling.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Redaktionen
Publicerad: 1 november, 2011

Liknande frågor

Rörelseapparaten

Ingefära mot artros

Hej, Jag river ingefära till min knäckebrödsmacka, en på morgon och en på kvällen, detta för att förhindra artros i knän. Jag går 45 min varje dag. Finner att detta är bra. Finns det några studier angående ingefära? Är det andra områden ingefära är bra för?

Rörelseapparaten

Kan huvudvärken kopplas till mina ryggproblem?

Hejsan, jag har lite huvudvärk varje dag. Har även haft problem med ryggen. Kan det vara så att jag är spänd på grund av ryggen och får huvudvärk? Med vänlig hälsning, Andreas 

Kvinnans hälsa

Lindra sjösjuka

Hej! Hur lindrar jag min sjösjuka på bästa sätt? Min familj och jag ska ut med båten i över en vecka så jag skulle behöva något som verkligen funkar. 

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Vad vill du göra?

Välkommen till Doktorn!