Ange ditt sökord

Annons:

Mens varje dag som jag äter p-piller

Hej! Jag började med P-piller (Neovletta 28) för 9 dagar sen, och det var på mensens första dag. Jag har alltid innan haft mens i max 8 dagar och normalt legat på 6 dagar. Men nu har jag haft mens varje dag som jag har ätit pillerna. Pratade med en vän som tar samma p-piller av samma märke och hon säger att hon hade mens i en månad när hon började.
Är det normalt eller ska jag kontakta barnmorskan och byta piller? Becca (19år)

Det kan vara helt normalt att blöda i början men du bör utesluta att du inte har någon könssjukdom eller är gravid. Fortsätt och ta tabletterna extra regelbundet och om du fortfarande blöder efter ett par månader kan man byta P-piller sort.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Redaktionen
Publicerad: 10 februari, 2011

Liknande frågor

Barn & Graviditet

Hur undviker vi förkylningar vid skolstarten?

Nu ska barnen snart tillbaka till skolan igen efter sommaren. Vi i familjen är noga med att tvätta händerna för att undvika de förkylningar man drar på sig i början av skolstarten. MEN, det visar sig att detta inte räcker! Har du några tips på hur vi kan stärka vårt immunförsvar?

Barn & Graviditet

Varför blöder min son näsblod när han är förkyld?

Min son är förkyld och han blöder nästan alltid näsblod när han snyter sig mycket när han är förkyld. Kan vi göra något åt det eller är det vanligt att vissa gör det?

Barn & Graviditet

Äta kosttillskott som gravid?

Jag och min sambo väntar just nu vårt första barn. Jag befinner mig för närvarandet i åttonde veckan. De första veckorna hade jag inte alls några besvär, men på sistone har jag känt mig så otroligt trött. Vi har försökt att variera med kost men jag funderar nu på att även börja med kosttillskottsintag. Har du några råd på kosttillskott för just trötthet samt tips på vad jag bör undvika?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: