Ange ditt sökord

Annons:

Mediciner som hjälper

Jag har diagnos morbus bechtrews samt ulerös colit. jag har provat salazoperin men det hjälpte inte. Har funderat på remi cade men läste att man hade lättare att få cancer av den. HUr stor är risken? Finns det andra mediciner som hjälper mot båda sjukdomarna? Har även mycket allergier så det kan vara svårt att hitta medicin. Hälsningar Linda, 43 år

- Hej Linda! Har din reumatolog föreslagit Remicade eller annat biologiskt läkemedel tycker jag att du skall nappa på det. Risken för cancer är, vad vi vet idag, minimal och vinsterna med medicineringen är oftast oerhörd. Det finns idag flera biologiska läkemedel som skulle kunna fungera. Själv tycker jag att Humira har fungerat bra vid Bechterew och Ulcerös colit.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Redaktionen
Publicerad: 27 september, 2011

Liknande frågor

Rörelseapparaten

Ingefära mot artros

Hej, Jag river ingefära till min knäckebrödsmacka, en på morgon och en på kvällen, detta för att förhindra artros i knän. Jag går 45 min varje dag. Finner att detta är bra. Finns det några studier angående ingefära? Är det andra områden ingefära är bra för?

Rörelseapparaten

Kan huvudvärken kopplas till mina ryggproblem?

Hejsan, jag har lite huvudvärk varje dag. Har även haft problem med ryggen. Kan det vara så att jag är spänd på grund av ryggen och får huvudvärk? Med vänlig hälsning, Andreas 

Kvinnans hälsa

Lindra sjösjuka

Hej! Hur lindrar jag min sjösjuka på bästa sätt? Min familj och jag ska ut med båten i över en vecka så jag skulle behöva något som verkligen funkar. 

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Vad vill du göra?

Välkommen till Doktorn!