Ange ditt sökord

Annons:

Mått illa i två veckor

hej, Jag har mått illa i ca 2 veckor. har varit lös i magen unden denna tiden också.. Jag äter ppiller men kanske kan finnas risk för gravid ändå då jag glömde 2 dagar (om det hjälper med den faakta).. Idag hittade jag en kula eller en knut som sitter nere på magen vid byxkanten.. Det gör ont när man trycker på den och den är sten hård. Ska jag kolla upp detta akut eller vänta och se om den försviner? Josefine 19 år

När det gäller kulan tycker jag att du kan vänta några dagar och se vad som händer. Det kan vara en liten furunkel eller liten böld som vi säger. Håll ett litet öga på knölen. Bli den snabbt större eller gör allt mera ont, skall du söka för detta liksom om det onda fortgår . Fortsätter illamåendet bör du dessutom göra ett graviditetstest för att få bekräftat eller avfärdat om du är gravid eller inte! Jag tror ju i sig att knölen inte behöver ha något med ditt gynekologiska status att göra!

Annons:

Den här frågan handlar om:

Redaktionen
Publicerad: 9 juni, 2011

Liknande frågor

Mage & Tarm

Trängningar av hemorrojder?

Hej, Om man har hemorrojder, blir man då bajsnödig men får inte ut något? Jag har ofta det problemet! Dessutom har jag ofta brunt slem i avföringen och ibland även lite blod med en mycket speciell lukt!

Mage & Tarm

Stressmage som svullnar upp

Kan fetaost ge tarmsymtom i form av slemmig diarré? Hade ätit en del de senaste dagarna, haft förstoppning ett par dagar, och när jag vaknar på morgonen rinner det gult, nästan genomskinligt slem ut och det är mycket luft i tarmen. Hur kan man för övrigt förebygga att tarmen stannar av på jobbet? Jag har det stressigt på jobbet och har ofta svårt att hinna med toalettbesök. Ofta känner jag inte ens att jag behöver gå på toaletten, och mot slutet av dagen har min mage svullnat upp så jag liknar en gravid. Kanske borde jag sluta med kaffe? Det har en god laxerande effekt på mig när jag är hemma, men jag är rädd att jag förstör tarmens egen förmåga att arbeta genom att den laxerande effekten är så kraftig?

Mage & Tarm

Antiinflammatorisk kost

Jag är intresserad av antiinflammatorisk kost och har köpt en bok med recept. Nu undrar jag om och hur antiinflammatorisk kost kan påverka min kropp på ett positivt sätt?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons:

Vi skänker 2 kr till Cancerfonden för varje ny prenumerant!

Gratis nyhetsbrev – få senaste hälsonyheterna från DOKTORN.com direkt i din inkorg.