Ange ditt sökord

Annons:

Mått illa i två veckor

hej, Jag har mått illa i ca 2 veckor. har varit lös i magen unden denna tiden också.. Jag äter ppiller men kanske kan finnas risk för gravid ändå då jag glömde 2 dagar (om det hjälper med den faakta).. Idag hittade jag en kula eller en knut som sitter nere på magen vid byxkanten.. Det gör ont när man trycker på den och den är sten hård. Ska jag kolla upp detta akut eller vänta och se om den försviner? Josefine 19 år

När det gäller kulan tycker jag att du kan vänta några dagar och se vad som händer. Det kan vara en liten furunkel eller liten böld som vi säger. Håll ett litet öga på knölen. Bli den snabbt större eller gör allt mera ont, skall du söka för detta liksom om det onda fortgår . Fortsätter illamåendet bör du dessutom göra ett graviditetstest för att få bekräftat eller avfärdat om du är gravid eller inte! Jag tror ju i sig att knölen inte behöver ha något med ditt gynekologiska status att göra!

Annons:

Den här frågan handlar om:

Redaktionen
Publicerad: 9 juni, 2011

Liknande frågor

Mage & Tarm

Smärta i magen av apelsinjuice

Hej! Jag har en fråga angående min mage och drickandet av apelsinjuice.

Mage & Tarm

Gaser i magen

Jag har en pojke på 6 år som ofta får gaser i magen, och som känner sig spänd och uppblåst. Vi lyckas inte riktigt hitta vad det kan bero på? Jag försöker inkludera mat som är lätt för magen men känns som inget fungerar riktigt. Finns det läkemedel mot magbesvär för barn eller har du något annat tips på hur jag kan hjälpa honom med detta?

Mage & Tarm

Tarmfickor

Hej! Min väninna har drabbats av tarmfickor och jag undrar vad det är. Hon har till och med varit inne på sjukhus en sväng och då fått rådet att undvika livsmedel med skaldelar, hinnor och frön, men inte mer hjälp än så. Jag är i samma ålder som henne och blir ju lite orolig över att jag själv har tarmfickor. Kan jag göra någonting för att undvika att drabbas? Hälsar Elisabeth

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Vad vill du göra?

Välkommen till Doktorn!