Ange ditt sökord

Annons:

Ljusbrun fläck på ena låret

Hej,
jag har sedan ett tag tillbaka haft en liten (ca 5-8 mm) mycket ljusbrun fläck på ena låret. Den har säkert funnits mer än 6 månader. När jag tar på den gör det inte ont, men jag märker att det är lite hårt under. Bör man undersöka en sådan fläck om den ej ändrat utseende på ca 6 månader?(jag märkte just nu att den var hård under). Malin

Hej Malin! Är fläcken mycket ljusbrun och homogen i färgen är det osannolikt att det rör sig om något allvarligt. Att du nu upptäckt något hårt under som inte funnits där förut, särskilt om det inte har gått tillbaka under den senaste månaden, rekommenderar jag att du ändå söker läkare för bedömning.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Redaktionen
Uppdaterad: 18 februari, 2010 Publicerad: 18 februari, 2010

Liknande frågor

Sex & Samliv

Blåsa vid analöppningen

Hej! Jag har fått en rund och slät blåsa precis vid analöppningen som är ungefär 0,4 mm i diameter. Den är mörk till färgen, nästan blålila.

Sex & Samliv

Känner knölar i samband med onani?

När jag onanerar blir det knöligt på undersidan möjligen lite på baksidan av testiklarna. När jag inte onanerar eller är klar lägger sig "svullnaden" och man känner inte att de varit där utan kan endast känna strängar om man känner noga. Som om sädesledare på undersidan fylls med spermier eller liknande för att sen försvinna känns de som. Absolut ingen smärta eller liknande men undrande för jag har inte uppmärksammat det förrän 2 - 3 månader sen och hittar absolut inget på internet.

Infektioner & Vacciner

Kan munherpes även ge könsherpes?

Hej Jag har nyligen blivit diagnostiserad med hsv-2 (könsherpes), har inte mod att berätta det för killen som jag misstänker är den som smittat mig. Vet att han har munherpes (får utbrott). Kan det vara så att han även har könsherpes men bara får utbrott av sin munherpes? Kan tillägga att jag har hsv-1 (munherpes) också. Tacksam för ett svar ... vet inte hur jag ska handskas med detta. /Amy, 36

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Glöm inte att bekräfta din prenumeration i din inkorg. Den kan ha hamnat i din skräppost.

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Genom åren har experterna besvarat över 8 000 frågor, så chansen är stor att du hittar redan besvarade frågor inom det du undrar över.

Välkommen till Doktorn!

Annons: