Ange ditt sökord

Annons:

Ledvärk

Hej. Jag är en tjej på 17 år. Den senaste tiden har jag fått sådan fruktansvärd värk i mina leder. I höstas var det mina knän, i somras var det fötterna. Nu är smärtan mest i handlederna och armväcken. Jag har blivit mer och mer orolig, för smärtan blir bara värre och värre. Speciellt i höger handled. Jag har på senaste tiden blivit väldigt darrhänt och min syn har blivit ännu sämre än förrut. Borde jag vara orolig? Eller ska jag som en smått hypokondrisk undersköterskastudent bara vänta och se? J, 17

Smärtor som flyttar runt i kroppen kan ha flera orsaker. Med de besvär du beskriver som verkar vara av olika slag, tycker jag att du skall gå till din husläkare för en utredning och bedömning. Tillsammans kan ni då komma fram till hur dina besvär bäst skall åtgärdas.

Annons:

Den här frågan handlar om:


Publicerad: 16 mars, 2012

Liknande frågor

Kosttillskott för att inte bli sjuk?

Inför våren och sommaren vill jag gärna komma i form ordentligt. Jag tränar mycket men tvingas ofta pausa då jag lätt blir förkyld i korta perioder. Har du något tips på hur jag klan boosta min träning så jag slipper ta dessa pauser? Borde jag ta något typ av kosttillskott?

Rörelseapparaten

Ont i nacke och rygg av stillasittande jobb

Jag har ett väldigt stillasittande jobb och känner ofta av smärta i nacke och rygg. Jag upplever att det blir värre under vinterhalvåret, kanske för att man spänner sig mer i kylan? Vad kan jag göra för att inte ha så ont?

Rörelseapparaten

Tips för ömma fötter?

Jag har börjat jobba i en butik och går därför extremt mycket om dagarna. Trots bra skor har jag väldigt ont i fötterna när jag kommer hem på kvällarna. Har du något bra tips på vad som kan hjälpa ömma fötter?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: