Ange ditt sökord

Annons:

Konstiga besvär vid flygning

Hej, jag flög för c:a en månad sedan och var då med om ett underligt fenomen. När planet gick ned för landning så började det att värka ivänster öga och området runt om. Om jag masserade där så stack det som tusen nålar och ögat rann ymnigt. Jag känner av dett lite då och då men inte så smärtsamt. Vad hände? Inpe (Kvinna, 57år)

Svårt att på rak arm kunna säga vad det rör sig om. Vid start och landning blir det olika tryck i kabinen, där man vid landningen får ett ökat tryck och det framför allt brukar kännas i öronen. Möjligt att det här kunde bli en påverkan kring ögat. En annan möjlighet är förstås att det specifikt skedde något i området i ögat. Viktigast är dock att det inte var förenat med någon akut synförsämring. Fortgår besvären bör du söka vidare.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Liknande frågor

Alternativb

Vad är polyartros?

Har fått diagnosen Polyartros, ospecificerad. Vad är det och hur behandlas det?

Hud & Hår

Mina fingrar domnar när det är kallt

Under en lång period nu domnar mina fingertoppar så fort det blir lite kallt ute eller när jag rör kallt vatten och domningarna håller i flera minuter.

Rörelseapparaten

Varför linda en stukad fot?

Varför måste man linda en stukad fot, vad gör det för nytta?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: