Ange ditt sökord

Annons:

Konstiga besvär vid flygning

Hej, jag flög för c:a en månad sedan och var då med om ett underligt fenomen. När planet gick ned för landning så började det att värka ivänster öga och området runt om. Om jag masserade där så stack det som tusen nålar och ögat rann ymnigt. Jag känner av dett lite då och då men inte så smärtsamt. Vad hände? Inpe (Kvinna, 57år)

Svårt att på rak arm kunna säga vad det rör sig om. Vid start och landning blir det olika tryck i kabinen, där man vid landningen får ett ökat tryck och det framför allt brukar kännas i öronen. Möjligt att det här kunde bli en påverkan kring ögat. En annan möjlighet är förstås att det specifikt skedde något i området i ögat. Viktigast är dock att det inte var förenat med någon akut synförsämring. Fortgår besvären bör du söka vidare.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Redaktionen
Uppdaterad: 7 maj, 2010 Publicerad: 7 maj, 2010

Liknande frågor

Alternativb

Vad är polyartros?

Har fått diagnosen Polyartros, ospecificerad. Vad är det och hur behandlas det?

Hud & Hår

Mina fingrar domnar när det är kallt

Under en lång period nu domnar mina fingertoppar så fort det blir lite kallt ute eller när jag rör kallt vatten och domningarna håller i flera minuter.

Rörelseapparaten

Varför linda en stukad fot?

Varför måste man linda en stukad fot, vad gör det för nytta?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Glöm inte att bekräfta din prenumeration i din inkorg. Den kan ha hamnat i din skräppost.

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Genom åren har experterna besvarat över 8 000 frågor, så chansen är stor att du hittar redan besvarade frågor inom det du undrar över.

Välkommen till Doktorn!

Annons: