Ange ditt sökord

Annons:

Konstant täppt i näsan

Hej

Mitt problem ar att en av mina nasborrar ar konstant tappt. Det ar alltid olika men for det mesta ar det den vanstra som ar tappt. Jag har ingen aning om vad problemet beror pa. Jag ar inte allergisk och har aldrig opererats. Vad ska jag gora? Joel (man, 22år)

Du bör få näsan undersökt i första han av familje- eller husläkare. Finner man något onormalt remitterar man vidare till öron-, näs-, och halsläkare. Helt naturligt varierar tätheten i höger och vänster näsborre ca 2 gånger per dygn. Det kanske föreligger medfödda trånga förhållanden i näshålorna, som man får nästäppan av och möjligen även skulle kunna operera.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Redaktionen
Publicerad: 4 juni, 2010

Liknande frågor

Kol och pollen

Om man har kol, kan man bli känslig för pollen och gör detta att man hostar mer?

Hud & Hår

Kan kosten hjälpa mot eksem?

Båda mina döttrar, 7 och 9 år gamla, lider av eksem. Vi har testat flera olika krämer och vissa fungerar bättre än andra, men jag undrar vad du egentligen skulle säga är effektivast när det kommer till att lindra eksem? Finns det någonting i kosten som skulle kunna hjälpa?

Luftvägarna & Allergi

Kan jag förbereda mig för allergisäsongen?

Äntligen är den mörkaste tiden över och vi går mot en ljusare vår. Jag älskar våren och allt som har med det att göra, förutom en sak: allergi! Jag blir så fruktansvärt allergisk och det rinner i både ögon och näsa. Nu vill jag vara ute i god tid och undrar, finns det något sätt att rusta sig inför den kommande allergisäsongen?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: