Ange ditt sökord

Annons:

Kombination av tabletter

Hej! Jag undrar om jag kan kombinera Maxalt rapitab smälttablett mot migrän, och spasmofen stolpilla mot njursten smärtor, förhoppningsvis är det ju kortsiktigt men ändå försiktig för jag vill inte skada levern. Tacksam för snabbt svar om det går för inte så lätt få kontakt med husläkare! Tack på förhand . Lena

Utifrån den kännedom jag har borde det gå bra att kortvarigt använda dessa båda preparat. Man får ju känna hur det i så fall påverkar en. Någon större fara för levern är det heller inte när man tar dessa medel vid enstaka tillfällen. Man får ju tro att det inte förekommer alltför ofta att man har både njursten och migränanfall samtidigt! Ett alternativ när det gäller njursten
är att pröva stolpiller med Diklofenak/Voltaren.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Redaktionen
Publicerad: 8 februari, 2010

Liknande frågor

Kosttillskott för att inte bli sjuk?

Inför våren och sommaren vill jag gärna komma i form ordentligt. Jag tränar mycket men tvingas ofta pausa då jag lätt blir förkyld i korta perioder. Har du något tips på hur jag klan boosta min träning så jag slipper ta dessa pauser? Borde jag ta något typ av kosttillskott?

Rörelseapparaten

Ont i nacke och rygg av stillasittande jobb

Jag har ett väldigt stillasittande jobb och känner ofta av smärta i nacke och rygg. Jag upplever att det blir värre under vinterhalvåret, kanske för att man spänner sig mer i kylan? Vad kan jag göra för att inte ha så ont?

Rörelseapparaten

Tips för ömma fötter?

Jag har börjat jobba i en butik och går därför extremt mycket om dagarna. Trots bra skor har jag väldigt ont i fötterna när jag kommer hem på kvällarna. Har du något bra tips på vad som kan hjälpa ömma fötter?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: