Ange ditt sökord

Annons:

Kan mina symtom vara att jag har leukemi?

Hej! jag har en rad olika problem som ingen läkare kunnat svara vad de beror på. (ledvärk, onormal trötthet, magont,blod och järn brist och en svullen lymkörtel ca 1*2cm) jag har sökt runt på nätet efter svar och får alla gånger upp leukemi. Tycker du jag borde fråga efter att få ta ett rygmärgsprov? Jag klarar inte längre min vardag på grund av att jag sover bort halva dagarna och värken. tacksam för svar! //frustrerad tjej 18 år

Nu är det dags att du lämnar “nätet” och söker läkare för att till att börja med ta några enkla blodprov för att se om det är några avvikelser och se om det är nödvändigt att gå vidare med kanske ett märgprov!

Annons:

Den här frågan handlar om:

Liknande frågor

Cancer

Kan endometrios öka risken för cancer?

Läser på nätet att långvarig endometrios kan leda till cancer och blir orolig . Stämmer det att man löper större risk att drabbas av cancer vid endometrios och hur stor är denna sannolikhet?

Kvinnans hälsa

Får jag använda hormonbehandling i klimakteriet?

Jag fick Hodgkins lymfom 2003 och fick veta att jag inte fick äta hormoner, är det verkligen så?

Hud & Hår

Hur vanligt är det med malignt melanom?

Hur vanligt är det med malignt melanom?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: