Ange ditt sökord

Annons:

Kan jag ha reumatism?

Hej det började med att jag hade ont i höger axel ca 2 mån vet ej vad jag har gjort för att få ont men gick till min husläkare då fick jag en kortisonspruta men den har inte hjälpt något alls fick gå till sjukgymnast men känner att det ej hjälpt med dom övningarna.Jag har även börjat få ont i båda mina knä svagt brännade känsla och armleder höger armbåge med men fortfarande samma känsla det är ca 5 månader sen.Kan detta vara reumatism? Mvh Magnus, 32 år

Har man fortsatta besvär som dessutom nu flyttar på sig bör man gå till behandlade läkare igen för att undersöka om just något reumatiskt finns med i bilden vilken man blad annat ser på vissa blodprover.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Redaktionen
Publicerad: 26 september, 2011

Liknande frågor

Kosttillskott för att inte bli sjuk?

Inför våren och sommaren vill jag gärna komma i form ordentligt. Jag tränar mycket men tvingas ofta pausa då jag lätt blir förkyld i korta perioder. Har du något tips på hur jag klan boosta min träning så jag slipper ta dessa pauser? Borde jag ta något typ av kosttillskott?

Rörelseapparaten

Ont i nacke och rygg av stillasittande jobb

Jag har ett väldigt stillasittande jobb och känner ofta av smärta i nacke och rygg. Jag upplever att det blir värre under vinterhalvåret, kanske för att man spänner sig mer i kylan? Vad kan jag göra för att inte ha så ont?

Rörelseapparaten

Tips för ömma fötter?

Jag har börjat jobba i en butik och går därför extremt mycket om dagarna. Trots bra skor har jag väldigt ont i fötterna när jag kommer hem på kvällarna. Har du något bra tips på vad som kan hjälpa ömma fötter?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: