Ange ditt sökord

Annons:

Kan jag ha reumatism?

Hej det började med att jag hade ont i höger axel ca 2 mån vet ej vad jag har gjort för att få ont men gick till min husläkare då fick jag en kortisonspruta men den har inte hjälpt något alls fick gå till sjukgymnast men känner att det ej hjälpt med dom övningarna.Jag har även börjat få ont i båda mina knä svagt brännade känsla och armleder höger armbåge med men fortfarande samma känsla det är ca 5 månader sen.Kan detta vara reumatism? Mvh Magnus, 32 år

Har man fortsatta besvär som dessutom nu flyttar på sig bör man gå till behandlade läkare igen för att undersöka om just något reumatiskt finns med i bilden vilken man blad annat ser på vissa blodprover.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Redaktionen
Publicerad: 26 september, 2011

Liknande frågor

Rörelseapparaten

Ingefära mot artros

Hej, Jag river ingefära till min knäckebrödsmacka, en på morgon och en på kvällen, detta för att förhindra artros i knän. Jag går 45 min varje dag. Finner att detta är bra. Finns det några studier angående ingefära? Är det andra områden ingefära är bra för?

Rörelseapparaten

Kan huvudvärken kopplas till mina ryggproblem?

Hejsan, jag har lite huvudvärk varje dag. Har även haft problem med ryggen. Kan det vara så att jag är spänd på grund av ryggen och får huvudvärk? Med vänlig hälsning, Andreas 

Kvinnans hälsa

Lindra sjösjuka

Hej! Hur lindrar jag min sjösjuka på bästa sätt? Min familj och jag ska ut med båten i över en vecka så jag skulle behöva något som verkligen funkar. 

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Vad vill du göra?

Välkommen till Doktorn!