Ange ditt sökord

Annons:

Jag undrar varför det ibland nästan rinner/vätskar i mina öron efter att jag druckit vatten?

Jag undrar varför det ibland nästan rinner/vätskar i mina öron. Detta händer oftast när jag druckit vatten på morgonen. Men kan hända lite då och då. De kommer vit vätska ur öronen under en kort stund på nån minut och sen bara sluta helt och hållet. Det har varit så här så länge jag kommer ihåg. Jag har aldrig haft problem med öronen, inga vaxproppar eller annat. Kan dock tryckutjämna väldigt lätt fast det slår även lock väldigt lätt, tex om det är kallt ute så slår det lock snabbt. / Sara 33

Upplever man beskrivet fynd är det på sin plats att man får hörselgångarna och trumhinnorna undersökta. Har du en medfödd öppning i trumhinnan eller annan förbindelse mellan svaljet och hörselgången förutom örontrumpeten som vi alla har?

Annons:

Den här frågan handlar om:

Anders Halvarsson
Allmänmedicin
Publicerad: 16 november, 2012

Liknande frågor

Ögon & Öron

Tips vid mycket öronvax

Jag är lite kluven när det kommer till det här med att topsa öronen. Man har ju hört det ena och det andra om hur farligt det är att stoppa in bomullstoppar i hörselgången, men jag har så mycket vax och var för inte så länge sedan inne på vårdcentralen för att spola bort en vaxpropp. Har du några tips på vad jag kan använda för att förebygga uppkomsten av vaxpropp.

Ögon & Öron

Lock i örat

I snart en vecka har jag haft lock för mitt högra öra, det gör väldigt ont och jag hör ett konstant susade ljud i örat. Det har till och med börjat göra ont i mitt vänstra. Vad kan det bero på?

Ögon & Öron

Dåligt för hörseln att somna med musik i öronen?

Jag lyssnar gärna på radio via hörlurarna till min mobil när jag lägger mig på kvällen. Ofta, ja nästan alltid, somnar jag med lurarna i öronen och radion på.

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: