Ange ditt sökord

Annons:

Jag undrar varför det ibland nästan rinner/vätskar i mina öron efter att jag druckit vatten?

Jag undrar varför det ibland nästan rinner/vätskar i mina öron. Detta händer oftast när jag druckit vatten på morgonen. Men kan hända lite då och då. De kommer vit vätska ur öronen under en kort stund på nån minut och sen bara sluta helt och hållet. Det har varit så här så länge jag kommer ihåg. Jag har aldrig haft problem med öronen, inga vaxproppar eller annat. Kan dock tryckutjämna väldigt lätt fast det slår även lock väldigt lätt, tex om det är kallt ute så slår det lock snabbt. / Sara 33

Upplever man beskrivet fynd är det på sin plats att man får hörselgångarna och trumhinnorna undersökta. Har du en medfödd öppning i trumhinnan eller annan förbindelse mellan svaljet och hörselgången förutom örontrumpeten som vi alla har?

Annons:

Den här frågan handlar om:

Anders Halvarsson
Allmänmedicin
Publicerad: 16 november, 2012

Liknande frågor

Ögon & Öron

Hur behandlar jag en vagel?

Under sommaren har jag fått både vagel och ögoninflammation flera gånger och börjar bli väldigt trött på att det alltid kommer tillbaka. Hur behandlar jag det på bästa sätt och har du något tips på produkter som jag kan använda för att tex hålla ögonen rent bättre?

Ögon & Öron

Varför har jag blixtrande framför ögonen när jag vaknar på morgonen?

Hej!! Vad beror det på när man ser en blixt framför ögat. Varje morgon när jag vaknar och ska öppna ögonen så blixtrar det framdör mitt högra öga.

Ögon & Öron

Lock i örat

Hej! I snart en vecka har jag haft lock för mitt högra öra, det gör väldigt ont och jag hör ett konstant susade ljud i örat. Det har till och med börjat göra ont i mitt vänstra. Vad kan det bero på? Hälsningar, B.E

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: