Ange ditt sökord

Annons:

Jag tror jag lider av sexsomnia för min sambo säger att jag har haft sex med henne när jag sover

Hej tror att jag lider av sexsomnia för min nuvarande sambo har sagt att jag har haft sex med henne när jag sover men har själv inget minne av det och vill gärna veta vad man ska göra åt det och om det finns något man kan göra åt saken?? / Man, 24 år

Här är man inne på områden som jag aldrig stött på tidigare. Om din sambo har bekymmer med detta är det förstås ett problem. Man kan ju själv befinna sig i gränslandet mellan dröm och verklighet, varför man kanske inte minns vad man haft för sig. Ett tips är väl att din sambo försöker att väcka dig ordentligt när det blir så dags!

Annons:

Den här frågan handlar om:

Liknande frågor

Sömn & Stress

Misstänker att anhörig kommer bli utbränd

Hej! Jag tror att min syster kommer att bli utbränd. Hon är ständigt trött, vissa nätter sover hon ingenting, hon är väldigt lättirriterad och ojar sig över att hon har så mycket att göra. Jag har själv gått in i väggen och det är som att jag ser mig själv innan det hände. Hon vägrar lyssna på mig när jag säger att hon måste lugna ned sig. VAD bör man göra som anhörig om man känner någon som man tror är på väg att bli utbränd?

Hud & Hår

Blåsa vid analöppningen

Hej! Jag har fått en rund och slät blåsa precis vid analöppningen som är ungefär 0,4 mm i diameter. Den är mörk till färgen, nästan blålila.

Sex & Samliv

Känner knölar i samband med onani?

När jag onanerar blir det knöligt på undersidan möjligen lite på baksidan av testiklarna. När jag inte onanerar eller är klar lägger sig "svullnaden" och man känner inte att de varit där utan kan endast känna strängar om man känner noga. Som om sädesledare på undersidan fylls med spermier eller liknande för att sen försvinna känns de som. Absolut ingen smärta eller liknande men undrande för jag har inte uppmärksammat det förrän 2 - 3 månader sen och hittar absolut inget på internet.

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Vad vill du göra?

Välkommen till Doktorn!