Ange ditt sökord

Annons:

Jag tror jag lider av sexsomnia för min sambo säger att jag har haft sex med henne när jag sover

Hej tror att jag lider av sexsomnia för min nuvarande sambo har sagt att jag har haft sex med henne när jag sover men har själv inget minne av det och vill gärna veta vad man ska göra åt det och om det finns något man kan göra åt saken?? / Man, 24 år

Här är man inne på områden som jag aldrig stött på tidigare. Om din sambo har bekymmer med detta är det förstås ett problem. Man kan ju själv befinna sig i gränslandet mellan dröm och verklighet, varför man kanske inte minns vad man haft för sig. Ett tips är väl att din sambo försöker att väcka dig ordentligt när det blir så dags!

Annons:

Den här frågan handlar om:

Anders Halvarsson
Allmänmedicin
Uppdaterad: 4 juni, 2012 Publicerad: 4 juni, 2012

Liknande frågor

Mage & Tarm

Får ont i magen av stress. Vad kan jag göra?

Jag har senaste tiden haft väldigt ont i min mage. Jag har precis börjar plugga och har känt mig mer stressad än vanligt. Jag äter som vanligt men får under de stressiga perioderna väldigt mycket magknip. Ibland så mycket att jag har svårt att koncentrera mig. Vad kan jag göra?

Sömn & Stress

Svårt att sova. Vad ska jag göra?

Jag har under en period haft väldigt svårt att sova. Jag vill helst inte börja med receptbelagda sömntabletter då jag är rädd för att bli beroende. Finns det något annat receptfritt alternativ som jag skulle kunna testa?

Sömn & Stress

Symtom på sömnapné

Hej! Min man har andningsuppehåll när han sover. Flera gånger per timme och uppehållet kan vara oroväckande länge vilket gör att jag måste putta på honom för att se så han börjar andas igen. Han snarkar mycket och det låter ansträngande för honom. Han vaknar till ibland av detta men det kommer han inte ihåg. Han är också väldigt trött på morgonen, 44 år. Undrar om detta kanske kan vara sömnapné?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Glöm inte att bekräfta din prenumeration i din inkorg. Den kan ha hamnat i din skräppost.

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Genom åren har experterna besvarat över 8 000 frågor, så chansen är stor att du hittar redan besvarade frågor inom det du undrar över.

Välkommen till Doktorn!

Annons: