Ange ditt sökord

Annons:

Jag suckar ofta och när jag skrattar – varför då?

Hej jag är en man på 45 år. Undrar en sak jag måste sucka var 2 minut eller tidigare samt när jag skrattar. Andas djupt och suckar hela tiden. Har varit hos doktorn och han säger att jag är frisk i lungor och hjärta. Jag går på zoloft och fluanxol. Min fråga är, är jag onormal som kan sucka så mycket djupt . Bara undrar. Mvh Alen, 45

Är det något som är nytillkommet efter att Du sattes in på medicn eller är det något som funnits hos Dig större delen av livet. Om Du varit hos doktor och han inte funnit något kroppsligt fel kan Du vara lugn och fortsätta med Zoloft och Fluanxol. Om Ditt djupa suckande besvärar DIg och Du lider av det kan Du ta en diskussion med Din läkare om vad som kan underlätta och hjälpa Dig.

Annons:

Den här frågan handlar om:


Publicerad: 10 augusti, 2012

Liknande frågor

Deprimerad och vill ha hjälp

En längre period har jag känt mig väldigt nere och varit ledsen varje dag. Mina tårar kommer hela tiden och jag sover knappt och äter ungefär en måltid per dag. Känner att jag är inne i en depression. Går knappt utanför dörren. Känner att jag behöver hjälp men vet inte vad jag ska söka för hjälp. Var ska jag börja?

Kroppstemperaturen påverkar måendet

Jag har problem med min kroppstemperatur. Jag svettas väldigt mycket, speciellt i armhålorna. Men det skiljer sig från dag till dag. Vissa dagar är fruktansvärda (då hjälper inte ens absolut torr) och andra dagar har jag inga besvär alls. Från några månader tillbaka blir jag så varm på kvällarna. Blir röd i ansiktet och känner mig mycket trött utan feber men jag känner mig sjuk varje kväll. Nattetid brukar jag svettas mycket. Har dåligt med energi dygnet runt. Det känns som mina svettningar går hand i hand med hur jag mår på kvällarna. Vad kan detta vara?

Depression & Ångest

Jag känner mig nere under hösten

Jag är en person som alltid känner mig nere under hösten, och upplever att jag blir tröttare och mer nedstämd än vanligt. I höst tänkte jag därför se om jag kan ta vitaminer eller tillskott som är receptfria och naturliga för att få lite mer energi? Jag är 64 år och frisk i allmänhet så tar inga andra läkemedel!

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: