Ange ditt sökord

Annons:

Jag ser sjuk ut?

Hej!
Jag har alltid sett ut mer eller mindre som en missbrukare. Extremt blek och glåmig, mörka ringar under ögonen. Jag ser sjuk ut och många brukar fråga om jag är det.
Sista halvåret har jag tappat väldigt mycket hår, små fläckar är helt kala och det hår jag har är som svinto. Jag känner igen alla symtom som brukar beskrivas för problem med sköldkörteln, men min husläkare tog ett blodprov och sa att allt var ok. (Nu vet jag att det finns en typ 2 som inte syns på blodprov, men jag är rädd att uppfattas som hypokondriker om jag tjatar) Jag har också mer acne än förr och små leverfläckar på halsen.
Vad tror du att detta kan vara? Tacksam för svar.

Hej! Det är helt riktigt att undersöka sköldkörteln med tanke på de besvär du beskriver. Om man inte finner någon orsak där, behöver du kanske genomgå en mer omfattande internmedicinsk utredning inkl andra hormonprover. Var inte rädd att ta upp det med din läkare och du ska definitivt inte uppfattas som hypokondriker!

Annons:

Den här frågan handlar om:

Liknande frågor

Sex & Samliv

Blåsa vid analöppningen

Hej! Jag har fått en rund och slät blåsa precis vid analöppningen som är ungefär 0,4 mm i diameter. Den är mörk till färgen, nästan blålila.

Sex & Samliv

Känner knölar i samband med onani?

När jag onanerar blir det knöligt på undersidan möjligen lite på baksidan av testiklarna. När jag inte onanerar eller är klar lägger sig "svullnaden" och man känner inte att de varit där utan kan endast känna strängar om man känner noga. Som om sädesledare på undersidan fylls med spermier eller liknande för att sen försvinna känns de som. Absolut ingen smärta eller liknande men undrande för jag har inte uppmärksammat det förrän 2 - 3 månader sen och hittar absolut inget på internet.

Infektioner & Vacciner

Kan munherpes även ge könsherpes?

Hej Jag har nyligen blivit diagnostiserad med hsv-2 (könsherpes), har inte mod att berätta det för killen som jag misstänker är den som smittat mig. Vet att han har munherpes (får utbrott). Kan det vara så att han även har könsherpes men bara får utbrott av sin munherpes? Kan tillägga att jag har hsv-1 (munherpes) också. Tacksam för ett svar ... vet inte hur jag ska handskas med detta. /Amy, 36

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: