Ange ditt sökord

Annons:

Jag har problem att kissa och svårt att slappna av – finns det något muskelavslappnande medel?

Hej, Jag går på gymnasiet och jag tar studenten snart. Bor i Göteborg och är en ganska normal tjej. Jag har dock problem att kissa. Det är lite pinsamt men alltså jag har väldigt svårt att slappna av när jag ska kissa. Min fråga är om det finns något läkemedel/muskelavslappnade medel som gör så min blåsa slappar av? Tack, Felicia 18 år

Innan du börjar med någon medicinering tycker jag att du skall tala med någon om dina besvär. Besvären brukar vara av psykologisk natur, varför det gäller att hitta en modell där du kan slappa!

Annons:

Den här frågan handlar om:

Liknande frågor

Kvinnans hälsa

Östrogen till äldre kvinnor

Varför rekommenderar inte läkare att man ska äta östrogen när man är ca 70 år? Vad gör man när man har extrema svettningar? Jag har ätit östrogen mellan 50- och 60-årsåldern.

Kvinnans hälsa

Trängningar i blåsan

Jag har trängningar i blåsan, vad finns för hjälp?

Kvinnans hälsa

Muntorrhet av klimakteriet

Jag har sedan 6 månader kommit i klimakteriet och har flera olika biverkningar av det, men det värsta tycker jag är muntorrhet! Har provat allt receptfritt, vill inte äta östrogen! Jag blir nästan tokig av denna hinna i munnen. Vad ska jag göra och finns det något som lindrar mina besvär? Jag har ingen livsgnista kvar.

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons:

Vi skänker 2 kr till Cancerfonden för varje ny prenumerant!

Gratis nyhetsbrev – få senaste hälsonyheterna från DOKTORN.com direkt i din inkorg.