Ange ditt sökord

Annons:

Jag har problem att kissa och svårt att slappna av – finns det något muskelavslappnande medel?

Hej, Jag går på gymnasiet och jag tar studenten snart. Bor i Göteborg och är en ganska normal tjej. Jag har dock problem att kissa. Det är lite pinsamt men alltså jag har väldigt svårt att slappna av när jag ska kissa. Min fråga är om det finns något läkemedel/muskelavslappnade medel som gör så min blåsa slappar av? Tack, Felicia 18 år

Innan du börjar med någon medicinering tycker jag att du skall tala med någon om dina besvär. Besvären brukar vara av psykologisk natur, varför det gäller att hitta en modell där du kan slappa!

Annons:

Den här frågan handlar om:

Liknande frågor

Hud & Hår

Svampinfektion i underlivet

Jag tror jag har fått svamp eller/och urinvägsinfektion i underlivet. Jag hade 2 tabletter kvar från förra gången jag hade infektion samt att jag har köpt svampmedel på apoteket som jag börjat använda. Min fråga är om läkaren fortfarande kan se om man har svamp och/eller urinvägsinfektion om man redan har påbörjat behandling? Jag behöver antagligen gå till läkaren och ta prover för att få mer tabletter utskrivna. Tacksam för svar.

Diabetes

Problem att hålla tätt vid diabetes

Hejsan! Jag har diagnostiserad diabetes 2. När jag är förkyld och hostar kissar jag på mig (läcker ut lite urin). Vad är felet?

Kvinnans hälsa

“Efterdroppar” när jag kissat klart

Jag har ett problem när jag har kissat klart. När jag drar på mig trosorna så kommer där droppar. Känns som om man inte får ut allt kiss direkt.

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Vad vill du göra?

Välkommen till Doktorn!