Ange ditt sökord

Annons:

Jag har extrem ljudkänslighet och hör sus från gamla tv-apparater

Kan man göra något åt ljudkänslighet.jag hör sus och brus från gammla tv apparater och fläktar och några andra grejer det är drygt.när jag sätter på en gammal tv apparat susar det runt öron området och när jag går nära fläktar undrar beror det här på ljudkänslighet och om det gör det kan du ge mig tips hur man får bort det om du vet något sätt:)charlie 13

Det är ju lite ovanligt med de här symtomen i din ålder! Jag tycker nog att du skall gå till läkare för att berätta om dina besvär.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Liknande frågor

Ögon & Öron

Hur behandlar jag en vagel?

Under sommaren har jag fått både vagel och ögoninflammation flera gånger och börjar bli väldigt trött på att det alltid kommer tillbaka. Hur behandlar jag det på bästa sätt och har du något tips på produkter som jag kan använda för att tex hålla ögonen rent bättre?

Ögon & Öron

Varför har jag blixtrande framför ögonen när jag vaknar på morgonen?

Hej!! Vad beror det på när man ser en blixt framför ögat. Varje morgon när jag vaknar och ska öppna ögonen så blixtrar det framdör mitt högra öga.

Ögon & Öron

Lock i örat

Hej! I snart en vecka har jag haft lock för mitt högra öra, det gör väldigt ont och jag hör ett konstant susade ljud i örat. Det har till och med börjat göra ont i mitt vänstra. Vad kan det bero på? Hälsningar, B.E

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Vad vill du göra?

Välkommen till Doktorn!