Ange ditt sökord

Annons:

Jag har diverse symtom och undrar vad nedanstående skulle kunna vara?

Jag har sedan 3 månader tillbaka haft feber 37,8-39,6. Symptom:Viktnedgång (12kg) ont extrem trötthet, svimmar vid ansträngning (ansträngning=promenad i lunkande tempo 500m) bröstsmärtor & svettningar. Jag har gått igenom massor med prover & 3 röntgen av hals,buk,lungor & det enda man hittar är en (inte tillräckligt) förstorad körtel i halsen & lite för många vita blodkroppar & lågt socker. Ingen infektion har hittats trots så mycket prover & min läkare är beredd att ge upp vad kan detta vara? / M

Att något är som det inte skall vara är uppenbart! Då jag inte kan se vilka prover som är tagna är det lite svårt att veta vad som skall göras. Det jag förstås tänker på förutom ämnesomsättningen och dess hormoner är om det är något med binjurarna. Om inte din läkare kan finna på svaret måste man förstås remittera vidare antingen till infektionsläkare eller endokrinolog i första hand.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Anders Halvarsson
Allmänmedicin
Publicerad: 17 december, 2012

Liknande frågor

Infektioner & Vacciner

Hur lindrar man magsjuka?

Det har precis gått magsjuka på samtliga av mina barns skolor och förskolor. Vi är alla i familjen noga med att tvätta händerna men jag undrar om det finns något annat sätt att förbygga just magsjuka? Hur lindrar man magsjuka bäst om man väl får det?

Infektioner & Vacciner

Varför får jag ofta ont i halsen under vintern?

Jag vaknar ofta upp med ont i halsen under vinterperioden, men under dagen släpper det. Jag brukar ofta ta en halstablett men det känns inte hållbart i längden. Det känns som att det aldrig är så på sommaren. Finns det någon speciell halstablett som lindrar, och varför blir det alltid såhär?

Infektioner & Vacciner

Höstblåsor och vattkoppor

Hej vad är det för skillnad på höstblåsor och vattkoppor? Är höstblåsor något som kommit till världen nu?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: