Ange ditt sökord

Annons:

Jag har diverse symtom och undrar vad nedanstående skulle kunna vara?

Jag har sedan 3 månader tillbaka haft feber 37,8-39,6. Symptom:Viktnedgång (12kg) ont extrem trötthet, svimmar vid ansträngning (ansträngning=promenad i lunkande tempo 500m) bröstsmärtor & svettningar. Jag har gått igenom massor med prover & 3 röntgen av hals,buk,lungor & det enda man hittar är en (inte tillräckligt) förstorad körtel i halsen & lite för många vita blodkroppar & lågt socker. Ingen infektion har hittats trots så mycket prover & min läkare är beredd att ge upp vad kan detta vara? / M

Att något är som det inte skall vara är uppenbart! Då jag inte kan se vilka prover som är tagna är det lite svårt att veta vad som skall göras. Det jag förstås tänker på förutom ämnesomsättningen och dess hormoner är om det är något med binjurarna. Om inte din läkare kan finna på svaret måste man förstås remittera vidare antingen till infektionsläkare eller endokrinolog i första hand.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Anders Halvarsson
Allmänmedicin
Publicerad: 17 december, 2012

Liknande frågor

Hud & Hår

Hur undviker jag fästingbett?

Förra året köpte vi sommarhus och vi upplever att vi har en hel del fästingar i området. Vi är TBE-vaccinerade men det löser ju inte betten. Min fråga är därför – hur undviker vi bäst att få bett?

Stress påverkar risken för infektioner?

Jag undrar om man haft en väldig stressig och jobbig tid på sin arbetsplats under en ganska lång period,är risken större då när man t.e.

Vilken typ av munskydd är bäst?

Hej, nu när det är viktigare än någonsin med munskydd och att hålla avstånd undrar jag vilken typ av engångsmunskydd som anses vara bäst?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: