Ange ditt sökord

Annons:

Jag har diverse symtom och undrar vad nedanstående skulle kunna vara?

Jag har sedan 3 månader tillbaka haft feber 37,8-39,6. Symptom:Viktnedgång (12kg) ont extrem trötthet, svimmar vid ansträngning (ansträngning=promenad i lunkande tempo 500m) bröstsmärtor & svettningar. Jag har gått igenom massor med prover & 3 röntgen av hals,buk,lungor & det enda man hittar är en (inte tillräckligt) förstorad körtel i halsen & lite för många vita blodkroppar & lågt socker. Ingen infektion har hittats trots så mycket prover & min läkare är beredd att ge upp vad kan detta vara? / M

Att något är som det inte skall vara är uppenbart! Då jag inte kan se vilka prover som är tagna är det lite svårt att veta vad som skall göras. Det jag förstås tänker på förutom ämnesomsättningen och dess hormoner är om det är något med binjurarna. Om inte din läkare kan finna på svaret måste man förstås remittera vidare antingen till infektionsläkare eller endokrinolog i första hand.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Anders Halvarsson
Allmänmedicin
Publicerad: 17 december, 2012

Liknande frågor

Vilken typ av munskydd är bäst?

Hej, nu när det är viktigare än någonsin med munskydd och att hålla avstånd undrar jag vilken typ av engångsmunskydd som anses vara bäst?

Hud & Hår

Vilken handsprit är bäst?

I detta konstiga coronaår har jag blivit en flitig användare av handsprit, men när jag ska köpa handsprit på apoteket känns det som en djungel av olika märken, ofta med olika konsistenser. Är det någon skillnad på effektivitet på olika handspritssorter?

Djurens hälsa

Hur skyddar jag mig och hunden mot vårens fästingar?

Både jag och min hund på 2 år är ute mycket i skogen och får båda lätt fästingar. Hunden är en berner senner med tjock svart päls och det är svårt att hitta fästingar som redan satt sig. Hur kan jag och min hund skydda oss på bästa sätt mot vårens fästingar?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: