Ange ditt sökord

Annons:

Jag har diverse symtom och undrar vad nedanstående skulle kunna vara?

Jag har sedan 3 månader tillbaka haft feber 37,8-39,6. Symptom:Viktnedgång (12kg) ont extrem trötthet, svimmar vid ansträngning (ansträngning=promenad i lunkande tempo 500m) bröstsmärtor & svettningar. Jag har gått igenom massor med prover & 3 röntgen av hals,buk,lungor & det enda man hittar är en (inte tillräckligt) förstorad körtel i halsen & lite för många vita blodkroppar & lågt socker. Ingen infektion har hittats trots så mycket prover & min läkare är beredd att ge upp vad kan detta vara? / M

Att något är som det inte skall vara är uppenbart! Då jag inte kan se vilka prover som är tagna är det lite svårt att veta vad som skall göras. Det jag förstås tänker på förutom ämnesomsättningen och dess hormoner är om det är något med binjurarna. Om inte din läkare kan finna på svaret måste man förstås remittera vidare antingen till infektionsläkare eller endokrinolog i första hand.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Anders Halvarsson
Allmänmedicin
Publicerad: 17 december, 2012

Liknande frågor

Infektioner & Vacciner

Höstblåsor och vattkoppor

Hej vad är det för skillnad på höstblåsor och vattkoppor? Är höstblåsor något som kommit till världen nu?

Infektioner & Vacciner

Hur slipper vi den envisa höstsnuvan?

Jag och min fru har tre barn mellan 6 och 12 år som alla har besvär med den ”envisa höstsnuvan”. Snuvan håller sig under hela vinterhalvåret, och i och med de rådande omständigheterna och känsligheten kring förkylningssymptomen så blir de ständigt hemskickade från skola och förskola. Har du några rekommendationer på nässpray som är lämpliga för barn? Finns det andra produkter som kan vara bra att bunkra upp med för att lindra eller helst bota envisa förkylningar?

Infektioner & Vacciner

Tips för att undvika bli smittad på förskola

Hej, jag undrar om ni har några tips till mig. Jag har blivit sjuk väldigt ofta sen jag började jobba på en förskola, nästan varannan vecka.

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons:

Vi skänker 2 kr till Cancerfonden för varje ny prenumerant!

Gratis nyhetsbrev – få senaste hälsonyheterna från DOKTORN.com direkt i din inkorg.