Ange ditt sökord

Annons:

Jag drabbas av stor kissnödighetskänsla efter sex – vad beror det på?

Hej! Efter sex drabbades jag av KOPIÖS kissnödighetskänsla. Hur många gånger (40?) jag än gick och kissade så släppte det inte på flera timmar. Jag får också ofta sveda efter samlag och har funderat på ev framfall (fick barn för ett år sedan, total sfinkterruptur)? Skulle det kunna vara en förklaring? Vi använder kondom som preventivmedel så jag har nog ingen könssjukdom. Kanske har det extrema kissandet och svedan ingen koppling alls? Vore så tacksam för svar. Jag vågar inte ha sex. Kvinna, 31 år

Hos kvinnor utsätts urinröret fr.a. för påfrestning under samlag. Det är inte ovanligt med kiss-besvär efteråt. Men du beskriver också andra faktorer som gör att du bör undersökas innan man kan ge dig ett fullgott besked. Och jag tror inte heller du har någon könssjukdom.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Liknande frågor

Hud & Hår

Svampinfektion i underlivet

Jag tror jag har fått svamp eller/och urinvägsinfektion i underlivet. Jag hade 2 tabletter kvar från förra gången jag hade infektion samt att jag har köpt svampmedel på apoteket som jag börjat använda. Min fråga är om läkaren fortfarande kan se om man har svamp och/eller urinvägsinfektion om man redan har påbörjat behandling? Jag behöver antagligen gå till läkaren och ta prover för att få mer tabletter utskrivna. Tacksam för svar.

Diabetes

Problem att hålla tätt vid diabetes

Hejsan! Jag har diagnostiserad diabetes 2. När jag är förkyld och hostar kissar jag på mig (läcker ut lite urin). Vad är felet?

Kvinnans hälsa

“Efterdroppar” när jag kissat klart

Jag har ett problem när jag har kissat klart. När jag drar på mig trosorna så kommer där droppar. Känns som om man inte får ut allt kiss direkt.

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Vad vill du göra?

Välkommen till Doktorn!