Ange ditt sökord

Annons:

Jag drabbas av stor kissnödighetskänsla efter sex – vad beror det på?

Hej! Efter sex drabbades jag av KOPIÖS kissnödighetskänsla. Hur många gånger (40?) jag än gick och kissade så släppte det inte på flera timmar. Jag får också ofta sveda efter samlag och har funderat på ev framfall (fick barn för ett år sedan, total sfinkterruptur)? Skulle det kunna vara en förklaring? Vi använder kondom som preventivmedel så jag har nog ingen könssjukdom. Kanske har det extrema kissandet och svedan ingen koppling alls? Vore så tacksam för svar. Jag vågar inte ha sex. Kvinna, 31 år

Hos kvinnor utsätts urinröret fr.a. för påfrestning under samlag. Det är inte ovanligt med kiss-besvär efteråt. Men du beskriver också andra faktorer som gör att du bör undersökas innan man kan ge dig ett fullgott besked. Och jag tror inte heller du har någon könssjukdom.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Liknande frågor

Kvinnans hälsa

Östrogen till äldre kvinnor

Varför rekommenderar inte läkare att man ska äta östrogen när man är ca 70 år? Vad gör man när man har extrema svettningar? Jag har ätit östrogen mellan 50- och 60-årsåldern.

Kvinnans hälsa

Trängningar i blåsan

Jag har trängningar i blåsan, vad finns för hjälp?

Kvinnans hälsa

Muntorrhet av klimakteriet

Jag har sedan 6 månader kommit i klimakteriet och har flera olika biverkningar av det, men det värsta tycker jag är muntorrhet! Har provat allt receptfritt, vill inte äta östrogen! Jag blir nästan tokig av denna hinna i munnen. Vad ska jag göra och finns det något som lindrar mina besvär? Jag har ingen livsgnista kvar.

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons:

Vi skänker 2 kr till Cancerfonden för varje ny prenumerant!

Gratis nyhetsbrev – få senaste hälsonyheterna från DOKTORN.com direkt i din inkorg.