Ange ditt sökord

Annons:

Jag brinner!

Jag brinner! Nästan varje kväll/natt har jag en brinnande känsla i ländryggen. Det är så kraftigt så jag kan absolut inte ha täcke på ryggen eller ligga på rygg. Anledningen till det är förmodligen en liten skada jag har i ryggen och en höft som inte fungerar ok. Nu har jag börjat på gym. Första gången tog jag det väldigt försiktigt men vilken natt. Det brann i alla muskler i hela kroppen. Jag kände mig som en kamin. Täcke var uteslutet och vi har inte speciellt varmt i sovrummet. Varför får jag dessa "inflammationer" och varför bara på kväll/natten? Rygg brinnandet har pågått av o till i flera år. Anand (kvinna 46år)

Jag går ut ifrån att du har sökt för dessa besvär. Om inte är det förstås absolut nödvändigt för att kunna få rätt diagnos där man förutom den fysikaliska undersökningen hos läkare även ser på en röntgen eller magnetkameraundersökning. Ser man bortfall av nervernas funktion? Finns det anledning att titta närmare på denna med ett prov från ryggmärgsvätskan? Således en ny undersökning, samt att du innan du går till ett gym gärna har kontakt med en sjukgymnast.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Redaktionen
Publicerad: 18 april, 2011

Liknande frågor

Rörelseapparaten

Ingefära mot artros

Hej, Jag river ingefära till min knäckebrödsmacka, en på morgon och en på kvällen, detta för att förhindra artros i knän. Jag går 45 min varje dag. Finner att detta är bra. Finns det några studier angående ingefära? Är det andra områden ingefära är bra för?

Rörelseapparaten

Kan huvudvärken kopplas till mina ryggproblem?

Hejsan, jag har lite huvudvärk varje dag. Har även haft problem med ryggen. Kan det vara så att jag är spänd på grund av ryggen och får huvudvärk? Med vänlig hälsning, Andreas 

Kvinnans hälsa

Lindra sjösjuka

Hej! Hur lindrar jag min sjösjuka på bästa sätt? Min familj och jag ska ut med båten i över en vecka så jag skulle behöva något som verkligen funkar. 

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Vad vill du göra?

Välkommen till Doktorn!