Ange ditt sökord

Annons:

Jag är orolig för min fruktsamhet då jag har haft annorlunda mens efter att jag slutade med den?

Jag har ätit p-piller (cilest) i 10 år och slutade i mitten på mars 2012. Sedan dess har jag bara haft mens två gånger. En gång i slutet på maj och sedan i mitten på juli. Själva mensen pågick ca 12 dagar men i blygsamma mängder. Senast jag hade "riktigt" mens utan p-piller brukade det ligga på 7 dagar. Bör jag vara orolig för något? Min största oro är att det kan vara tecken på ofruktsamhet? Jag har inte barn, men vill om ett par år ha egna barn. Hur kan man mäta ens fruktsamhet? Tack! / Matilda 28

Du bör kunna vänta upp till ett år innan man kan se om cyklerna kommit igång som de skall eller inte.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Liknande frågor

Kvinnans hälsa

Trängningar i blåsan

Jag har trängningar i blåsan, vad finns för hjälp?

Kvinnans hälsa

Muntorrhet av klimakteriet

Jag har sedan 6 månader kommit i klimakteriet och har flera olika biverkningar av det, men det värsta tycker jag är muntorrhet! Har provat allt receptfritt, vill inte äta östrogen! Jag blir nästan tokig av denna hinna i munnen. Vad ska jag göra och finns det något som lindrar mina besvär? Jag har ingen livsgnista kvar.

Kvinnans hälsa

Stressad av håravfall

Jag har på senare veckor upptäckt att jag tappar otroligt mycket hår när jag tvättar och borstar. Jag gick nyligen igenom en abort vilket självklart resulterade i mycket ångest, kan det ha något med saken att göra? Jag kan inte sluta oroa mig, så vad kan jag göra åt saken? Får bara ännu mer stress av att se allt hår som ramlar, kan det vara vitaminer eller så?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: