Ange ditt sökord

Annons:

Jag är orolig för min fruktsamhet då jag har haft annorlunda mens efter att jag slutade med den?

Jag har ätit p-piller (cilest) i 10 år och slutade i mitten på mars 2012. Sedan dess har jag bara haft mens två gånger. En gång i slutet på maj och sedan i mitten på juli. Själva mensen pågick ca 12 dagar men i blygsamma mängder. Senast jag hade “riktigt” mens utan p-piller brukade det ligga på 7 dagar. Bör jag vara orolig för något? Min största oro är att det kan vara tecken på ofruktsamhet? Jag har inte barn, men vill om ett par år ha egna barn. Hur kan man mäta ens fruktsamhet? Tack! / Matilda 28

Du bör kunna vänta upp till ett år innan man kan se om cyklerna kommit igång som de skall eller inte.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Liknande frågor

Kvinnans hälsa

Är det OK att prova receptfritt lokalt östrogen?

Jag är 60 år och har problem med torra slemhinnor och smärta vid samlag. Har börjat använda ovesterin vagitorier och kräm. Min fråga är om det är farligt att använda detta utan att först varit hos läkare. Har blivit bättre av behandlingen.

Kvinnans hälsa

Finns det risk för komplikationer vid operationer och SLE?

Jag har SLE och vill göra en bröstförstoring. Har jag ökade risker för komplikationer, bör jag avstå?

Kvinnans hälsa

Får pojkar och flickor samma vaccin mot HPV?

Är det olika HPV-vacciner för flickorna och pojkarna? Det står att pojkarna får skydd mot kondylom, får flickorna det också?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: