Ange ditt sökord

Annons:

Jag är orolig för min fruktsamhet då jag har haft annorlunda mens efter att jag slutade med den?

Jag har ätit p-piller (cilest) i 10 år och slutade i mitten på mars 2012. Sedan dess har jag bara haft mens två gånger. En gång i slutet på maj och sedan i mitten på juli. Själva mensen pågick ca 12 dagar men i blygsamma mängder. Senast jag hade "riktigt" mens utan p-piller brukade det ligga på 7 dagar. Bör jag vara orolig för något? Min största oro är att det kan vara tecken på ofruktsamhet? Jag har inte barn, men vill om ett par år ha egna barn. Hur kan man mäta ens fruktsamhet? Tack! / Matilda 28

Du bör kunna vänta upp till ett år innan man kan se om cyklerna kommit igång som de skall eller inte.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Liknande frågor

Hud & Hår

Svampinfektion i underlivet

Jag tror jag har fått svamp eller/och urinvägsinfektion i underlivet. Jag hade 2 tabletter kvar från förra gången jag hade infektion samt att jag har köpt svampmedel på apoteket som jag börjat använda. Min fråga är om läkaren fortfarande kan se om man har svamp och/eller urinvägsinfektion om man redan har påbörjat behandling? Jag behöver antagligen gå till läkaren och ta prover för att få mer tabletter utskrivna. Tacksam för svar.

Diabetes

Problem att hålla tätt vid diabetes

Hejsan! Jag har diagnostiserad diabetes 2. När jag är förkyld och hostar kissar jag på mig (läcker ut lite urin). Vad är felet?

Kvinnans hälsa

“Efterdroppar” när jag kissat klart

Jag har ett problem när jag har kissat klart. När jag drar på mig trosorna så kommer där droppar. Känns som om man inte får ut allt kiss direkt.

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Vad vill du göra?

Välkommen till Doktorn!