Ange ditt sökord

Annons:

Isande kyla i ben och fot

Upplever en isande kyla i vänster nedre del av benet och fot. Uppkommer när jag suttit ett tag då det också börjar smärta på en punkt vänster sida snett nedåt från länd ryggen (skinkan). Släpper när jag står, går eller ligger.

Kvinna, 48 år

Det kan möjligen bero på att du har en nerv som får det trångt där den passerar genom muskeln när du suttit en stund. Nerven kläms ihop och du får smärtor och isande känsla efter nervens förlopp. Det som talar för det är att besvären försvinner när trycket på nerven lättar. Gå till en fysioterapeut eller naprapat som kan undersöka dig och ge dig övningar som kan göra att muskeln blir mer avspänd så att nerven får mer utrymme även när du sitter.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Liknande frågor

Rörelseapparaten

En fot som knakar?

Hej! jag är en femtonårig tjej. Jag har en fot som knäcker och knakar varje gång jag tar ett steg, min kompis har samma problem!

Rörelseapparaten

Kramp i fingrarna

Hej, vad beror det på att jag nästan varje dag får kramp i fingrarna på båda händerna så att jag har svårt att hålla i någonting?

Rörelseapparaten

Ömmande armveck pga träning?

Har fått ont i armvecket efter jag har tränat biceps.Har inte tränat mycket innan, så tror lederna inte har vant sig än.

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Glöm inte att bekräfta din prenumeration i din inkorg. Den kan ha hamnat i din skräppost.

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Genom åren har experterna besvarat över 8 000 frågor, så chansen är stor att du hittar redan besvarade frågor inom det du undrar över.

Välkommen till Doktorn!

Annons: